solstikkan

en sprallig person med harmoni

Godjul

Kategori: Mitt liv

Godjul=) Idag blir det att umgås med släkten, både min och niklas släkt i piteå och äta massa god mat och öppna många julklappar. Solen skiner och jag antar att det är kallt.. vet inte hur kallt igår spöregnade det i Luleå iaf och då var jag på stan med Niklas och hans pappa som kört bil från  Norge. Vi var och åt lunch på Olearys nam nam:D Mormor och hennes gubbe komemr inte för dom orkade inte med sina gamla kroppar och mamma har fått ryggskott, men jag ska klämma in henne i bilen :P.

Snart ska vi åka och hälsa på mormor och lämna julklapparna där och sedan hämta upp mamma och åka mot Piteå det ska bli skojj och träffa alla och även se det nya huset dom köpt:D

idag kommer vi

Kategori: Mitt liv

Idag var det att gå upp tidigt, fast jag sov till kl 9, men har varit helt död. Jag har precis druckit en shake och en kaffe och u ska jag börja dammsuga och skura. Det är fullt upp innan vi ska åka. Men det ska bli kul jag ska fylla en enorm termos med kaffe :D och göra smörgåsar och ta med på vägen. Vi har hur mycket som helst med. 4 stora påsar, 2 av dom är julklappr och 2 med kläder och skor till min lillasyster sen har vi 4 stolar och 2 st stora resväskor.

min partylista

Kategori: Bilder på mig

klicka här så kommer du till min spotifylista


fullspäckad helg

Kategori: Mitt liv

I helgen har jag hunnit med mycket =), min lillebror har avrit hos oss hela helgen och vi var och dansade till tiesto, han spelade i hela 3 timmar och innan honom var det 3 st olika djs som spelade en timme vardera, alla var riktigt duktiga, jag har massa nysa favorit låtar som jag lagt till på min spotify=) helt galet=) på Lördag morgon hade jag prov också... hopaps det gick bra för säkerhetsskulle har jag sökt pedagogik också då jag inte vet om jag klarat tentan och man måste klara den för att komma in på andra kursen. Efter provet gick vi på stan och inhandlade en förlovningsring till mig det blev en i vitt guld en smal med små diamanter :D.

Vi kommer inte att ha likadana ringar då han ska ha en bredare och en enkel slät vit och jag med bling :D


Min lillebror åkte hem igår kring 20 tiden och på 2 timmar hann vi med ikea och äta på pizza hut på heron city, jag käkade sallad nam nam=)

Jag har filmat massor från tiesto jag ska kolla vilken video som är okej att lägga upp haha:D

Nu denna vecka blir det bakning inslagning av julklappar och julstädning och packning och jobb må- onsdag innan vi åker bil hemmåt upp till Luleå :D

Förlovning

Kategori: Mitt liv

varför ska det finnas så sjukt mycket att välja på man blir ju galen :P

Som ni vet eller inte kanske vet så blir det förlovning den 30/1-12 och jag har blivit besatt av att kolla på ringar. Nu har jag hittat 4 st som jag gillar. Jag gillar det som är lite för mycket och överdesignat, vet bara inte vilken i längden. hjälp!

storhandla

Kategori: Mitt liv

Då var vi påväg och storhandla på coop som vi alltid gör en gång i månaden, nu har jag gjort matlista och niklas skriver inköpslistan =)

Denna månad blir det mycket baka inna jul på listan är kärleksmums, morotskaka, lubbebullar, knäck och lingrontryfflar nam nam :D

juleljus

Kategori: Mitt liv

tjooo då har jag sovit ut som igår var jag helt sjukt trött när jag kom hem efter jobbet, det enda jag orkade göra var att pynta granen med lite ljus sen såg jag på tv i stort sett hela kvällen. Snart ska jag bege mig till skolan först blir det grupparbete och sen föreläsning om brott och straff.


Här är 2 st får som jag beställt pyttesmå i porslin och handmålade dom är av alesso kollektionen för julpynt, finns hur söta saker som helst som tex 3 vise männen och julkrubba i miniatyr :D