solstikkan

en sprallig person med harmoni

måndag igen=)

Kategori: Mitt liv

Då var det måndag igen, jag tog lite sovmorgon idag efter en lång helg, Himla mycket man hunnit under helgen då man går upp tidigt:D kanske man ska börja med det:P Innan jobbet stressade jag iväg och skickade 6 st paket, hoppas alla traderavinanre blir nöja.

i helgen har jag umgåtts med Niklas mamma, vi har vandrat på stan från medborgarplatsen till slussen där vi såg jätte många fina svanar=)








 sen gick vi igenom gamla stan där vi stannade och åt en köttbullemacka och en jätte god äppelkaka. Vidare gick vi mot t-centralen och Åhlèns och mötte upp Niklas för att gå mot stureplan. På Lördagkväll satt vi uppe länge och klippte och färgade mitt hår.



Jag har fått träningsvärk i rumpan haha, det är ganska långt att gå fast man inte tänker på det när man är ute och shoppar =)

På söndagen åkte vi till Ikea och handlade lite grann, ganska mycket faktiskt, vi fick krukor och blommor och en badrummsmatta av Niklas mamma. Det blev jätte fint hemma nu, känns mer trevligt. Jag köpte en ram som man kan ha massa bilder i, jag tänkte rita egna gubbar och sätta in roliga kort på mig och niklas och familj:D

Jag köpte även en kudde 65x65 cm och ett överdrag som var vårigt och somrigt, men matchar inte med mina saker just nu då jag har svart, orange och silver. Men jag köpte matchande gardiner så senare blir det vitt och blommigt och ljusrosa:D, jag köpte orange blad till min enorma kruka och en ny tvättkorg och en potatisskalare:D













På kvällen innan hans mamma åkte slingade vi även mitt hår och nu ser det fräscht och fint ut:D, jag är riktgt nöjd=) Nu har både jag och Niklas slingor, vilket matchande par vi är;)





Lång dag

Kategori: Hanna shoppar

Godmorgon, igår vart det att sitta uppe till kl 02.00. Jag har avfärgat och färgat och klippt mig, nu är mitt hår 1-2 nyanser ljusare brun=) Väldigt fint. Igår vandrade jag och Niklas mamma på stan från kl 11 till kl 19 sedan kom Niklas och vi åt på Jensens Böfhaus.









Sjukt god mat och man fick sitta i kö säkert i en timme för att få ett bord. Dom hade murade väggar och öppna eldar där inne.

Vi åt 3 rätters och det var sjukt gott.

Jag åt räkcoctail till förrätt och ryggbiff till varmrätt och belgisk chokladkaka till efterrätt MUMS! och rött vin på det.

Jag inhandlade ett armband från ginatricot och en byxa med högmidja från Vila och 2 baslinnen från topshop och en klänning/tunika från fred perry. Riktiga fynd=)



Här är en bild på min fina toffs jag fick av Kerstin






fin fin:D Denna toff har jag i sovrummet:D

Nä nu bär det av till Ikea, skriver mer senare=)


löning

Kategori: Mitt liv

Hejj hopp , idag är det löning, massa räkningar att betala, man får bara hoppas på att det blir lite över till nöjen och shopping och självklart mat.

Imorgon ska jag klippa och färga håret i en ljusare nyans, hur det blir det får vi se senare:P bild kommer.

Imorse fick Niklas klippa sig och han ska även slinga håret =) så fint.

Igår fick jag en jätte fin toffs av Niklas mamma som hänger i sovrummet nu:D jätte fin. Blommor finns i köket nu och ett torkställ har hon köpt till oss, så snällt.

Imorgon blir det att gå upp tidigt och gå på en shoppingrunda heladagen i Stockholm, nu är det upp till bevis och guida haha:D

Ikväll blir det att jobba till kl 21 och sedan åka hem och se lite tv och sova, jag är redan trött...zzzz

Arrival

Kategori: Mitt liv

Nu har Niklas mamma kommit och hälsat på, trevligt! det är första besöket sedan hans pappa sov över efter jul.=)

Igår åt vi lite köttfärssås och spagetthi och drack ett glas vitt vin, mumsigt:P

Idag har jag och Kerstin varit i Tyresö centrum och fikat och vandrat runt lite bland butikerna, jag hittade en sjukt fin klänning, röd med vita och svarta ränder i midjan som man knyter en rosett på.

Jag hämtade även min väska på posten, en brun Jimmy choo:D såklart skarjag up tummen på förpackningen och fick köpa plåster haha.



jag ska lägga in bilder sen på mina tradera fynd!

i helgen blir det ikea och stan och klippa och färga håret ljusbrunt! Nice.

Jag och Niklas kommer bli som nya=)

Tisdag tralalal

Kategori: Mitt liv

Idag var jag riktigt trött, började med att jag fick tvätta mina jeans då jag fick min period idag! inte kul alls. sen gick jag och handlade lite diskmedel och mjölk och ris och det blev så tungt så jag orkade knappt bära hem det, kommer säkert att ha träningsvärk imorgon:P

Imorse var det jätte fint väder, hade varit härligt med en promenix men jag gick och postade ett paket:D

Idag och imorgon blir det storstädning innan Niklas mamma kommer så att det ser lite fräscht ut:D

Skärpet jag fick hem kommer inte Niklas att få då det såg ut som ett fejk man köper på marknaden)/, han ska ha ett äkta:D hehe

Nu är det jobb till 22.15:P

trötter

Kategori: Mitt liv

Idag har jag sovit till kl 10.00 sedan skuttade jgag iväg till bussen för att posta lite paket, men då hade såklart posten bytt serviceställe och då promenerade jag till coop, bra då det är nära och sedan får jag poäng på mitt coop medmerakort:D

Imorgon tänkte jag gå och träna, känns som att man bara jobbar och sover och äter, snart blir man bara skin och ben.

Jag längtar till nästa helg då det är inflyttnngsfest:D snart dags att plannera vad man ska ha på sig, det blir välkommstdrink och aptitretare:D trevligt:D

På onsdag kommer Niklas mamma, då blir det fullrulle i helgen, stan, Ikea och museet:D

Den 18:e mars kommer själen och hennes man och då blir det utgång, förfest huvudfest och efterfest och långklänning:D uppklätt och stilish!

Till påsk v.17 kommer min syster och sedan blir den kanske lite skidåka med sambon:D jag som är höjdrädd fy! Men kul då det pirrar i magen i backen.


pengar cathiing!

Kategori: Mitt liv

Imorse skuttade jag upp ch gjorde en shake och hann ta några klunkar kaffe... idag är det hela -15 grader, kallt var det att vänta på bussen.

När ja väl kom till jobbet ringde en kille och ville ha mitt barbord med 4 tillhörande stolar jäjj tänkte jag, vi kom överens om 3000 kr och han skulle hämta det idag. Jag gav numret till min sambo då han var hemma. Efter någon timme ringde han och var utanför men ingen sambo har svarat. Jag sa att han mest troligt nördar vid datorn och har morgonrocken på. HAHA.

 20 minuter senare ringde Niklas och sa att han hade tänkt vad nudå! och öppnat med morgonrocken, mycket riktigt så hade han suttit och spelat vid dator! så kul.

Nu är det sålt och vi har 3000 kr, perfekt tills jag och Kerstin ska på Ikea, jag tänkte inhandla en hutch till skrivbordet så att vi får ordning på alla papper och kan sätta skrivaren där.

Nu är det bara 1 timme kvar tills jag slutar för dagen:D då ska jag hem och slå in ett paket och skicka iväg 2 st med posten som dom vunnit av mig på tradera.

Sedan tänkte vi åka och träna jag och sambon:D Igår såg vi en film Let me in, en vampyr film som var lite annorlunda men bra faktiskt.

Jag ska nog spela lite sims idag också, Min har skaffat en sambo och fått ett barn, nu väntar dom ett andra barn innan dom blir åldringar :D Kul men jag gillar inte att simmar åldras!

torsdagen den 17:e

Kategori: Mitt liv

Nu ska det skickas iväg lite mer paket till alla mina lyckliga vinnare på tradera, jag kan meddela att min bästa själen vann mina shorts med metallicflagor från assos, grattis mins själ:D det blir avhämtning på dessa den 18:e mars då hon hälsar på med din man.

Idag ska jag till gymmet och lära mig att gå igenom checklistan, snart blir det dags att börja jobba i receptonen på riktigt, jag har börjat att plugga in i systemet och har nu 1/3 kvar.

Jag har varit lite sjuk och vaknat helt blöt i flera dagar, men nu börjar jag känna mig lite bättre igen, jäjj, kanske man kan träna lite snart:D

Igår hade vi myskväll igen, vi såg en äcklig film the exorsism by emily rose, jag kunde inte sova!



alla hjärtansdag

Kategori: Mitt liv

Jag jobabde till kl 17.00 sedan var jag ock fikade med Mathilda i farsta, riktigt trevligt att se henen igen då hon varit i Thailand och blivit brun! :D

Sedan åkte jag hem och då hade min sambo gjort lax med currytäcke och köpt en liten efterrätt:D mumms vad gott.

Jag fick en ask med lindor som jag älskar och the sims 3 som jag önskat mig i ett år hehe=) Så nu ska jag bli lite nördig igen.

Sen hade jag fått en jätte fin nyckelring av Jenny so hon skickat till mig, tackar så mycket!

Helg och åter jobb

Kategori: Mitt liv

I helgen har vi tagit det lungt, det började med fredagen då köpte vi 1 ostbågspåse, en chipspåse och en stooor godispåse på 1,2 kilo och en cocacola. vi fick extrapris på godiset då vi handlat över ett kilo. Jag fick en chock. Jag åt inte så jätte mycke, tror jag:S

 I lördags då åt vi Tacos och sov halva dagen och såg lite tv. Getting to the Greek var så sjukt rolig, den rekomenderas varmt. Man skrattar under hela filmen :D

Annars har jag suttit på tradera och Niklas har spelat dator, jag har vunnit ett versaceskärp åt honom som han ska få när han fyller år den 28:e mars, den passar perfekt till våren:D

Igår gick vi upp tidigt, kring 8 på morgonen sen drack jag en shake och drack lite kaffe, sedan dammtorkade jag lite och så åkte vi till gymmet, Jag har verkligen längtt efter gymmet.. kändes underbart! Jag har längtat efter gymmet nu känner jag mig lite starkare.:D Idag har jag tråningsvärk i magen jippiii.

Sedan efter gymmet har Niklas dammsugit och skurat och jag gjorde köttsoppa och tvättade 3 maskiner med kläder.

Han envisades med klimp, då han vägrade äta köttsoppa utan. då var han jätte nöjd hans mungipor åkte upp till öronen:P

frakt?

Kategori: Mitt liv

Sådär ja nu har jag skickat iväg 7 st paket:D jippi, hoppas alla blir nöjda och glada, dock hade en person vunnit som inte batalt! och har dåliga omdömen så jag lade upp varan igen på tradea och hoppas på en bättre köpare:D

Frakten är svår att veta tycker jag men nu har jag märkt att 3 kr utöver vad man tänkt tillkommer med tejp och packning, och sedan skrymmande 12 kr. jag som täntke att det blir bättre ju mindre paket, nästagång ska jag göra platta paket så det inte blir skrymmande:D

Igår fick jag hem ett par whyred jeans som satt som slickat :D jätte snygga men jag har så smala ben och breda höfter men o man slet lite i dom gick dom igen:D haha. 25 kr helt nya med prislapp, vilket kap!

På måndag är det allahjärtansdag =) någon som har något bra tips om vad man kan hitta på då?:D  Blir nog att tillbringa mycket tid med Niklas iallafall då vi inte ses så ofta=/

Nu är jag på jobbet och börjar om 12 minuter och jobbar till 21.15 och samma tid imorgon, sedan är jag ledig en helg helg vilket jag inte varit på 3 veckor, det ska bli så skönt att sova ut och träna och umgås med sambon och tahand om mig själv.

Första paketen.

Kategori: Mitt liv

Idag skuttade jag upp ur sängen och packade 2 st paket som skulle skickas iväg till mina lyckliga traderavinnare, dock har jag lärt mig nu att lägga lite mer frakt. mellan 3-6 kr extra efter man packat:D

Idag var jag och hämtade min Fillippa K halsduk som jag vunnit på tradera, svart och fin och lika lång som jag =) Mysigt.

Just nu har jag lunch och slutar 21.15 igen, det gör jag hela veckan=/ sedan blire det wok med hetta till middag (sen middag) som Niklas ska laga, så duktig!

Nu blir det fruktstund på jobbet då jag inte har någon lunch med mig. mumms





receptionist

Kategori: Mitt liv

Nu har jag avslutat mitt jobb som värd då det itnematchade med mitt ordinarie jobb, men då fick jag istället påbörja som receptionist =) perfekt precis det jag vill, jag sak arbeta på lördagar mellan 07.30 och 12.00. Nu har jag fått en manual och får sitta och lära mig systemet på egenhand och sedan får jag änga med i receptionen tills jag vågar stå själv:D som tur är är man alltid 2 personer:D

Idag gick avslutades 6 st auktioner på tradera och 2 st igår, toltalt fickk jag 408 kr:D

Nu har jag 12 auktioner kvar men mer komemr att läggas ut

http://www.tradera.com/auktioner/skyltdocka

Det ska bli jätte kul:D

morötter i kakan:D

Kategori: Recept

Imorgon är första dagen som dom första traderaauktionerna går ut, spännande!=) hoppasalla budar som galningar i slutet:D

Just nu håller vi på att laga norsk fiskgratäng, jag är så hungrig, det ska bli riktgt gott.

För 2 dagar sedan bakade jag morotskaka efter 30 minuter var detta kvar




nu är dom slut! haha jag har ätit 2 st:P, så tog Niklas med till jobbet 8 st, nu vill dom ha mer på måndag, kanske dags at starta en catering?;)

detta är ett amerikansk recept och därför extra goda och "nyttiga"

Ingredienser

5 dl socker
5 dl vetemjöl
2 tsk bikarbonat
1 tsk salt
3 tsk kanel
3 dl äpplemos
1 1/4 dl majsolja
4 ägg
7 dl riven morot
(1 1/4 dl hackade pekannötter)

Glasyr:
110 g smör
225 g philadelphia ost
ca 3 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker
1 1/4 dl pekannötter

 

Gör så här

Sätt på ugnen 175 grader.
Blanda ihop socker, mjöl, bikarbonat, salt o kanel i en skål. Blanda ihop olja, ägg, äpplemos o morötter i en annan skål. Rör ner de torra ingredienserna. (Häll i pekannötterna.)
Grädda i 40-45 minuter, eller tills kakan känns torr. (jag tycker alltid att den tar rätt lång tid att bli färdig...)

Glasyren:
Vispa ihop smör o philadelphia osten till en smidig kräm. Rör ner florsocker o vaniljsocker.
Rör i nötterna. (eller lägg nötterna ovanpå kakan efter du lagt på glasyren.)

fredag=)

Kategori: Mitt liv

Idag jobbar jag till 21.45. sovit som en stock, tydligen hade Niklas pussat mig innan han åkte till jobbet men jag har inte märkt någonting haha, snacka om trött man kan vara.

nästa vecka hade jag 6 timmarspass men nu när jag kollade har hela veckan ändrats till 8 timmar, det är bra på ett sätt då får jag mer lön:D and i need that, bra lön i mars = ett par gummistövlar.

Det jag har på min önskelista nu är ett par shorts med hög midja och stövlar:D

Jag vill ha ett par svarta original från Hunter. Nu när det börjar bli blött ute kan man inte komma i håriga skor. Det blir som 2 blöta hundar som man får skaka av :P

Imorgon blir det träning, man får passa på när man har tiden. Idag körde jag ett pass hemma med Carmen Electra aerobic striptease haha riktigt kul dans:D sedan gjorde jag lite situps=) *stolt*




mat dags:D

Kategori: Recept

idag var jag både trött och pigg då jag vaknat, jag har kommit på att jag sover sämre då jag vet att jag ska gå upp tidigt dagen efter.

Igår skulle jag baka morotskaka men det blev ju inte då jag var sjukt trött, däremot gjorde jag 2 st grovlimpor

i  en limpa är det

2 tsk bikarbonat
1 tsk salt
5 dl mjöl 
2 dl fiberhavregryn
1 dl hackade hasselnötter
1dl russin
1dl linfrön
4dl filmjölk eller naturell youghurt
1 dl honung
1 dl lingonsylt

ca 1 timme i nedre delen av ugnen på 200 grader.


Mumms jätte god faktiskt. Min sambo rusade till brödet när han kom hem :P

Till middag blev det kyckling med ungsrostaderotsaker och blomkål med sweetchili.

Tips som god sallad eller tilltugg till maten.

koka blomkål och skölja av i kallvatten så att dom blir knapriga, sedan häller du lite sweetchilisås på och rör om=)

Ledig-fullspeckat schema

Kategori: Mitt liv

Idag är jag äntligen ledig=) men jobbar dock söndag istället. Idag är det soligt jippii

Huset till höger bor vi=)





denna bild är tagen från loftgången



Dagen började med ett corepass en timme kl 11.00-12.00 sedan åkte jag iväg till ica Nära som då ligger långt bort och hämtade ut mitt paket från herbalife med min efterlängtade frukost:D





i paketet var det 3 burkar shake en vanilj, en cappuccino och en cockies&cream och en proteinburk. sedan en dagcreme och en radiant c skinbooster den gör att man får slikeshus, känns som att ett lager läggs på med bejbishud:D

Nu njuter jag av en shake efter min träning=) cookis&cream




i denna är det små chokladkulor mumms!

människa igen

Kategori: Mitt liv

Jag är sjukt trött helatiden, jag kan sova till ett på dagen utan att vakna, somatt jag är helt matt. Eller så håller jag på att bli sjuk?

Idag vaknade jag kl 12 av att Niklas ringde sen skyndade jag nig upp och gjorde middagen i förväg, det blev köttfärslimpa med riven potatis,morot och äpple i, den är mumms, lägger in receptet senare:D

Nu har jag fått en hel vecka dagpass på jobbet. Jag blev jätte glad äntligen får jag äta middag med min sambo och träffa han, vilket jag inte gjort på 5 veckor=/

Imorgon är jag ledig, då blir det träning och bakning av bröd och morotskaka till sambon:D fast jag kommer nog också att äta av den:P