solstikkan

en sprallig person med harmoni

tråkgöra

Kategori: Mitt liv

Idag har det varit fullt upp, vi började med en prommis runt årstaviken och sedan hem och skrev matlista, Niklas skriver inköp och jag gör alltid ett schema för hela månaden vad vi ska äta dag för dag. Sedan gjorde jag middag, tonfiskgryta med spenatpasta nam nam. Niklas funderar på ny bil och sitter och pratar om skillnader, jag bara nickar och fattar ingenting haha!



Det blev lika fullt i kyl och frys som vanligt:P



Efter detta har jag spenderat tid med tvätten, hängt upp och vikt ihop alla sockar, det är såå kul att para ihop ca 70 sockar...eller inte =)

Nu blir det dags att kika på blocket och sedan se lite tv innan jag ska krypa ner under täcket för min skönhetssömn.

shopp

Kategori: Hanna shoppar

Idag har jag jobbat heladagen och suttit och kollat rea på asos, det blev en klänning som åkte i shoppingkorgen och är påväg till mig nu=)



tänk vad snyggt med ett sjukt stort halsband till:D

myskväll

Kategori: Mitt liv

Då har jag precis kommit hem från jobbet, lång dag hoppas det visar sig på lönen sen=), Niklas kom och hämade mig för att jag var trött som en sill och sedan åkte vi till godissvampen och köpte karra! nam nam.



Min kram som degar i soffan :P



 Det blir myskväll och kika på I am number 4 innan det är dags att få skönhetssömnen=), jag äääälskar att sova=)

Idag har jag postat ett paket till min bror som fyllde 19 år. Hoppas det passar och han gillar det. Men har man bra smak så har man :P dock glömde jag skriva namnet på paketet men adress finns, så jag tror inte det blir problem.. hoppas jag.


Lång vecka!

Kategori: Mitt liv

Hejsan hoppsan, nu var det ett tag sedan jag bloggade... 5 dagar OMG! inte bra. Men det har avrit fullt upp kan man säga. Bara jobba och sova mest helatiden. Efter i söndags då jag hade gjort naglarna i stan, ringde min pappa och berättade att hans fru gått bort.
Det känns fortfarande helt overkligt. Känns tomt faktiskt, hon var så sprallig och energisk och stark person och stort hjärta och nu finns hon inte längre. Jag tänker helatiden på pappa och hennes barn hur hemskt det måste vara att mista sin fru och sin mamma, Varjegång jag tänker på det blir jag ledsen=/

Efter detta hände har jag varit ledsen och jobbat omvartannat, förrutom att jag var på stan med Denise och handlade presenter till Lillebror och lillasyster som fyllt år. Lillebror blev 19 år och lillasyster 16 =) storfolket:P

Sedan var vi och fikade på johnchris latte och smoothies nam nam=) Min plan nu är att jobba arslet a mig så vi kan köpa hund i augusti eller september :D

Vi kan aldrig komma överens om namn, Niklas vill ha Herkules eller gunnar och jag vill ha skatten eller skrutten. Det blir mest troligt en hane, om jag nu inte faller för en tik=) Har ni några förslag på bra namn?=)

älsklingsnaglar:D

Kategori: Naglar

Idag har jag varit och fixat mina naglar =) äntligen=) en nagel var trasig, som tur är kan man laga dom :D Det blev marmorerad tippar med vitt och mintgrönt och små glitterprickar på tummarna och ringfingarna vid kanten, Ja jag älskar bling :P

tyresö slott

Kategori: Mitt liv

Nu känns det som en evighet sedan jag bloggade sist, men jag har helt enkelt haft fullt up och varit helt slut.

Nu är min mamma på besök med sin sambo ove och imorgon åker dom till kroatien. Själv är jag sjuk sedan vi var och åt middag igår på jensens men min jensen han är den ända som inte blev smittad. Igår på dagen var vi och kikade på Tyresö slott där någon oxenstierna hade bott.. intressant. Tänk om man hade ett sånt efternamn :P




knugen jensen den stolte





tänk att hälsa på folket härifrån och komma ut som ett par jäjj=)





ser ut som jesus eken.



Mamma och ove :D

Nu blir det att äta grillat och sedan ost & kex och se lite tv, hoppas jag är bättre tills imorgon då jag ska jobba.!!!

hund

Kategori: Mitt liv

Igår hittade jag 3 hundar jag så gärna vill ha, så inatt har jag legat och funderat tills kring 5 imorse på vad jag ska skriva i intresseanmälan haha. Nu har jag skickat iväg en intresseanmälan iaf, så jag hoppas få svar =) Det fanns inget kontaktnummer till personen som sålde hunden annars hade jag ringt. Det är en chihuahua/nakenhund så coolt, liten som en chihuahua och utan hår perfekt!

Nu är jag så trött då jag legat vaken och sovit till och från att jag mår illa, och snart ska jag åka till jobbet och jobba 10 timmar jäjj. Niklas har lånat min mobil för att kolla gps när han skulle vara på ett nytt ställe idag på jobbet.



Nu ska ja hälla i mig lite mera kaffe!

tlött

Kategori: Mitt liv

Godmorgon, helt sjukt hur länge man kan sova men skönt är det=) Vårat internet ochtv har inte fungerat på 1½ dag. Katastrof. Äntligen kan man se på tv man blir nästan handikappad utan. Igår var jag med Denise på melanders fisk och uteservering brevid snaps. Det var jätte trevlit att få sitta där och prata och dricka vin. Medans jag pratade vifftade jag med armarna så att mitt vinglas åkte ut såklart :P

Idag ska jag laga rotsaksgratäng nam nam tror jag ska göra kyckling till :D

Helgen är här

Kategori: Mitt liv

Hejj hopp! Inatt sov jag gott fast jag knappt sov, men jag kände mig hyfsat pigg ändå för att jobba. Jag kom hem för en stund sedan och är hungrig som en giraff, dags att ära. Det blir rester, tror jag äter lite fiskgratäng wiiie.

Nu är det helg, känns skönt med en mjukstart på jobbet, på måndag blir det övertid, då ska jag bli rik!

I helgen blir det att sova och imorgon blir det att umgås med Denise på sönder med ett glas vin eller 2 =) trevligt.. längtar:D




Just nu har vi ingen tv, eller internet något har blivit galet, jag har gjort allt i felsökningen, antingen är det systemet som inte får kontakt med vårat modem eller så har någon i huset skaffat internet och tagit våran port och vi blivit felkopplade, what to do? Blir väl att hyra film och promenera, men skönt med omväxkling men jag gillar se tv och koppla av då jag kommer hem :P jag är lite bekväm tror jag.

antagning 1

Kategori: Mitt liv

Nu har antagningsbeskedet nr 1 kommit och jag ligger som 21:a reserv till min kurs, helt sjukt att så många ska söka A-kurser. Undra hur stor chans jag har att komma in?

Bara jag kommar in på A-kursen så känns det lungt då har jag bara b och c sedan, men jag ska även göra högskoleprovet sen och hoppas på det bästa=)

Det som känns bra är att man fått löneförhöjning iaf =) jag fick hem ett brev igår. jäjj

Imorgon är det jobb 8-17, första dagen nu sedan semestern, jag hade ju gärna velat ha mer semester :P schönt

besök

Kategori: Mitt liv

Idag sov vi länge och sedan gjorde jag guaccamole och tzatsiki, Niklas har grillat och sedan kom besöket Niklas kompis med sin tjej och sin dotter, så söt hon var!

Vi åt grillad kyckling och fläskfilé med potatisklyftor i marinad och sallad till, mums, sedan drack vi rosé vin mums! vi kom in på den andra flaskan, dock är halva kvar av den så det kommer åka ner i magen :P








Kramen

middag

Kategori: Mitt liv

Då var det snart dags för middag =) Nu är jag hungrig och har tagit mig en kaka :P



 Till middag ska vi äta Norsk fiskgratäng med potatis.





Sen ska jag kika på hells kitchen och the hunks.
 Jag ska även ta tag i att göra klart min tavla som jag tänkt i flera månader nu, det fattas bara en bild i den innan vi kan hänga upp den, men det är nog betongvägg och då måste vi borra, förra borren borrade vi sönder haha, helt galet att alla väggar i lägenheten är betong utom en!

 Jag sitter helatiden och kikar statusen på studera.nu, hoppas hoppas hoppas att jag kommer in på kursen eller programmet, jag skulle bli superlycklig då!

Önska mig lycka till :D

duken=)

Kategori: Pyssel

Idag ställde jag klockan för att gå upp tdidigt och sola jippii=) Men när jag gick ut på balkongen var det inte alls så varmt som det skulle vara, och nyss kom värsta regnskuren suck! Det blir väl att städa lägenheten idag och ta en promenad.

Vi ska gå och handla lite öl och vin inför imorgon då vi får finbesök=) kul ska det bli att umgås. Vi ska grilla fläskfilé och marinera den idag=)

Nu har jag försökt att stryka min nya duk i köket men ändå blir den skrövlig, jag gav upp och satte den där iaf.


skorummet

Kategori: Mitt liv

Idag har vi rensat kartonger och gjort oss av med allting vi inte behöver från förrådet, Det blev en hel del. Så himla skönt att få lite space i klädkammaren så att man kan gå in där som en normal människa och kika på kläder=) Innan var det även kartonger på hyllorna i mitt "sko rum" men det är också borta så nu har jag 3 hyllor med skor jippiii! Jag känner mig så glad =)



piffig toa

Kategori: Mitt liv

Då har jag bytt duschdrapperi på toaletten=)

Tyckte det var lite fränt, jag köpte det på hemtex


filmtajm

Kategori: Mitt liv

Hemma från videobutiken =) Det blir The tourist och någon annan film med nicolas cage, Niklas fick springa tillbaka då han i kassan var så klantig att han inte satte i filmen i fodralet! jippi. Så vi kom hem med fodral utan film. Förhoppningsvis kommer filmen snart=)



Min nya outfit=) klänning från Ginatricot och jeansjacka från Esprit





Nu har vi laddat men ben&jerrys nam nam

Var är dina smycken?

Kategori: Hanna tipsar

Hur har du dina smyccken organiserade? Jag har en hylla på toaletten med allt jag gillar = bling:D





Ett tips är att ha allting framme, man blir både glad och tänker åå vad fin den kan jag ha på mig idag, Jag shoppar mycket mindre smycken när jag ser vad jag har än om det är undan gömt i en låda.

frukt är fint

Kategori: Mitt liv

Helt slut blev jag efter att ha storhandlat på Coop. Man är som nyvaken på nytt efter maten vi ätit precis, det blev grillat med potatis i ugnen med flingsalt,olja,vinäger och vitlök mums!=)

Jag var förbi hemtex där jag inhandlade lite nya saker till lägenheten, en duk kan göra så mycket skillnad! Jag ska bara stryka den innan jag lägger ut den på bordet. Vi köpte lite frukt också, så himla hemtrevligt det kan bli med lite frukt och bär framme och färska örter i krukor




Blommorna fick jag igår av Niklas :D jag blev överlycklig alltid trevligt med lite romantik=)





Snart dax för film och istället för godis blir det bigaråer med hallonkesella nam nam.

Här är mina väskor jag fick av farmor när jag var förbi i Landskrona








godmorgon

Kategori: Hanna shoppar

Inatt drömde jag igen att jag var gravid men denna gången med en pojke, jag var på fest och drack en öl tills jag kom på mig själv att jag är ju gravid. (i drömmen alltså) Men jag längtar tills jag blir det såklart!

Idag blir det en lugn dag, vi ska åka och storhandla och sedan städa lite. Jag hade tänkt kika om jag hittar någon duk till vårat köksbord, den vi har är så mörk och vintrig. Sen ska vi rensa kartonger så vi får lite mindre grejjer, mycket man inte använder, då kan jag fixa i mitt skorum=), jag hade velat ha någon matta eller duk på hyllorna där skorna står så det ser lite lyxigt ut.



Mina nya brills från Karen millen och klänning från Åhlens



Mina nya älskade skor från Steve Madden




hantverk

Kategori: Hanna shoppar

Idag sov jag till klockan ett och sedan har jag verkligen inte gjort någonting förrutom att duscha, Jag har hunnit med att packa upp en väska, dock inte resväskan, den får bli imorgon:P

När vi var i Landskrona inhandlade jag lite grejjer på en hantverksbutik
 



Visst är dom söta, det är virkade små lappar!

Jag köpte även en ring




Jag har blivit lite besatt av handgjorda glasringar i know=) men jag tycker det är super fint vad tycker ni?

Malmö 2011

Kategori: Mitt liv

Då kom vi hem imorse kring 8.00 på morgonen från Malmö, vi hade tänkt stanna längre där men det fungerade inte=/ Kul var det iaf att visa N runt i Malmö och även träffa Pappa och farmor och farfar =) Det var 4 år sedan jag såg dom och 7 månader sedan jag träffade pappa.




Hemma hos farmor och farfar



Farfar =)



Vi kom på Onsdag kväll och på torsdag var vi hos farmor och farfar hela dagen och dom bjöd ut oss på lunch=) riktigt gott var det. Sedan var vi och vandrade runt borgen i Landskrona och fikade glass och kaffe hos farmor och farfar.

Pappa och Niklas ser så stöddiga ut :P








På fredagen gick vi på stan med pappa och jag köpte ett par byxor och en kort jeansjacka, riktigt nöjd är jag med mina inköp. Jag tänkte köpa en väska men farmor var så snäll och gav mig 3 läderväskor, jätte fina en liten en mellan och en stor:D

Igår var vi på bio i höllviken och såg på transformers 3, den var bra och lite barnslig och lång hehe men jag överlevde.

Nu är det dags att duscha och vakna till liv och sedan se en film och packa upp lite kläder.

Sedan blir det bild på allt shoppat =)

Next Malmö

Kategori: Mitt liv

Då var det packat igen och denna gången en större väska för mig och liten för Niklas, Vi har hyrt en bil och ska bila ner till Malmö för att hälsa på min släkt på pappas sida. Det ska bli kul, jag har inte varit i Malmö på 4 år.



Nu ska jag kila ner och hämta mina paket jag beställt=) solbrillor, skor och shorts:D jippiii

Förra veckan köpte jag 2 par sandaler=)




Dessa kommer fråån have2have.se

semester 2011, Norge

Kategori: Turisten

Då var vi hemma igen efter 4 dagar i Norge. Jag har inte haft något internet där och har därför inte kunnat blogga=/

Vi tog flyget till Luleå och sedan hämtade Niklas mamma oss där och vi körde till Narvik och sov över där hos en kompis till Niklas mamma. Vi var där ganska sent och jag somnade nog inte förrän kring 5 på morgonen. Efter vi vaknat kring 10 på morgonen var det dags att åka till graven där niklas mormor och morfar ligger. Vi åkte även till en galleria för att handla någon jacka. Det var ju sjukt varmt i Sverige då vi åkte, men i nord norge var det inte varmt, ca 10-12 grader och kalla nordiska vindar, men sjukt fin natur. Man blir lycklig i själen och känner sig fri och lugn, så himla skönt.

frös gjorde jag




Vi körde sedan fredagen hela vägen till svolvär och var på släktträff där, det var säkert ca 60 personer från hans mammas släkt. Alla fick namnlappar och vi hade middag på fredagkväll.





Vi fick bo i en lägenhet på en jätte fin camping.





Superfin utsikt där vi bodde och härlig natur!






 På lördagen fick vi gå en vandring och se där sälkten kom ifrån och var dom var uppväxt allihopa. Vi gick i löupstad






Detta hus hittade vi påvägen hem.. så ingen släkting har bott där iaf haha! träden växer på taket.



Sedan var det fest på kvällen och dagen efter på söndagen åkte vi vidare in till stan och promenerade med hans mamma och hennes kompis, riktigt fin promenad och jag brände mig när jag satt på klagomuren.



Här hänger dom upp fisk som får torka från vintern ända in på våren, som sedan transporteras till spanien. Det var hur mycket som helst!








På söndag eftermiddag åkte vi till Narvik igen och sov över på hotell där. Riktigt dyrt och för den standarden det kostade 1350 norska kronor.







På måndag körde vi hem mot Luleå och sov över hos mamma och idag tog vi planet till Stockholm igen, Nu har vi precis ätit och packat upp kläderna och dags att packa en väska igen =) denna gången en större, imorgon åker vi till Malmö för att hälsa på min släkt på pappas sida och träffa pappa i höllviken. Vi har hyrt en bil och kommer att åka iväg imorgon kl 12.00 =) spännande, och jag tar med mig datorn för uppdatering=)