solstikkan

en sprallig person med harmoni

packat och klart

Kategori: Mitt liv

Då var det packat och klart jagska bara få ner alla hudprodukter och hårprodukter =) 17.45 går vårat plan till Luleå och sedan kommer Niklas mamma och hämtar oss så kommer vi åka bil till Narvik och sova över där innan vi åker vidare till lofoten.

Min väska är proppfull och niklas har bara halva, hur kommer det sig att även om en tjej verkligen försöker blir väskan full? allt jag packat är nödvändigt.



Mormor ringde och ska åka ända till kallax baras för att få krama oss. Däremot har vi bestämmt att sova över i Luleå påvägen hem så vi hinner träffa mamma och mormor och själen=)

Jag är lika zombietrött idag, ligger och tänker på om jag sökt in till rätt kurser och att jag måste börja med samhällsvetenskap och sedan juridiken. Man blir helt snurrig, måste kolla så att jag får samma examen och att jag sökt rätt kurser också.


stanish med kossi

Kategori: Hanna shoppar

Idag har jag varit på stan och träffat josefin, det var riktigt kul, så länge sedan man såg henne. Vi vandrade genom gamla stan i det härliga vädret och pratade på=) Jag hittade en jätte fin handgjord glasring i muranoglas  och investerade i den



 sedan gick vi och åt på en asiatisk restaurang, helt okej, det godaste var den iskalla colan:P Sedan gick vi lite på Åhlens innan vi åkte hemmåt. Nu sitter  jag hemma och har precis ätit vitlöksmarinerad fläskfilé mums!

Imorgon bär det av till Luleå och sedan ska vi bila till Narvik och sova över där och sedan åker vi resterande biten på fredag till svolvär=)

Min pyttiga väska är redan proppfull!

utmaning

Kategori: Mitt liv

Nu har jag fått en riktig utmaning. Imorgon åker vi til Norge och kommer hem på tisdagkväll. Jag får bara packa i en miniväska för 5 dagar!!! Hur ska det gå till att få in minst 5 outfits?



 Dessutom fick jag veta att vi ska upp och vandra i berg, Jag äger varken skor eller vindkläder, det får bli mjukisbyxor, skor har jag ett par vita löparskor. Jag handlar aldrig nödvädiga saker som jag tycker är onödiga, då blir det hellre ett par jätte höga pumps, man blir ju gladare att ta hem ett par pumps är vandringskängor. Jag ska iaf ut på stan idag med Kossi det ska bli jätte kul, har inte sett henne på säker 1½ månad!

Jag undrar hur långt vi ska vandra i Norge.. hm.. får lite panik då jag aldrig är ute och vandrar, jag gillar natur men inte kryp och bli smutsig. Som tur är har jag blivit lovad att gå på stan en dag i Malmö, då säger Niklas men jag ska väl inte behöva följa med en hel dag på stan och gå i affärer, jo sa jag. NEEEEEEEJ. Jag trodde jag kunde få fika medans. hallå hur snabbt tror han det går att gå på stan 1 timme eller. Nä en hel dag:D jippiii längtar.

ansiktsmask med N :D

Kategori: Hudvård

Sitter och ser på Harrypotter och den tar ju aldrig slut, 2 timmar och 20 minuter lång! helt sjukt, jag är inte direkt ett harry potter fan, men vi har kommit överens om att vi skulle se den någongång så det fick bli av nu =)


Jag har suttit och målat mina naglar så jag är fin tills vi åker på torsdag




 imorgon har jag fullt upp så då blir det bara att packa och vandra på stan:D

Vi gjorde ansiktsmask en fuktgivande då vi båda känner oss torra  i ansiktet, jag brukar använda en fuktgivande och ibland en djuprengörande, riktigt bra produkter från herbalife, rekomenderas!







När man är riktigt torr så suger huden in fukten och det blir inte mycket kvar, här är N efter bara någon minut



Nu är vi fina och mjuka, så söt med mitt blommiga diadem ;)

middag, jordgubbar och film

Kategori: Mitt liv

Middagen är nu i magen, det var riktigt gott=) nam nam, jag gjorde rödspättafiléer med hasselbackspotatis =) Det blev väldigt lyckat, jag penslade potatisen med vitlökssmör 3 ggr.



Niklas kom hem och har världens snyggaste t-shirtbränna, sexigt inför beachen 2011 :P




 han behöver inte ha en t-shirt då det ser ut som att han har en haha.

Nu är det dags för lite mer jordgubbar och ansiktsmask medans vi kollar på harrypotter :D ansiktsmask blir dock bara för mig! och gör jag en på Niklas vill han nog inte komma med på bild (synd)


promenad i solen

Kategori: Mitt liv

Nu har jag varit på en promenad runt min vanliga slinga som tar ca 45 minuter. Jag tänkte att det inte skulle vara så varmt så jag tog en huvtröja, men den fick jag ju ta av efter 1 minut haha!





Nu är jag helt svettig och trött, dags för lunch=) det blir rester från igår, kycklingfilé med rotsaksgratäng och sedan duschen =)

Jag ska hinna med att tvätta 4 maskiner också, lika bra att passa på att tvätta allting innan man ska resa iväg:D Imorgon ska ju väskan packas innan jag ska träffa kossi på världens längsta fika :D

solsken

Kategori: Mitt liv

Godmorgon =) inatt drömde jag att det fanns en flygplats i Luleå och tunnelbana och jag missade flyget för att pappa skjutsade mig på pakethållaren på hans cykel och just då kom polisen och satte böter på bilar och han ville stanna och se om det kom någon böteslapp på hans, dom körde bara förbi den. Han tog min väska och rusade ner för trappen till tunnelbanan, men denna var annorlunda det var en trappa för varje linje och han gick mot fel och jag missade flyget. Det var helt okej alla andra från jobbet missade också flyget haha och dom låg och halvsov på soffor inne på flygplatsen.

Sedan var jag förbi själen och hon bjöd på rostat bröd med smör på jag fick en och hon två! och hon satte en klick smör på min och bredde sedan sina och jag ville bre min macka innan smöret smälte på ett och samma ställe, jag blev irriterad i drömmen haha.

Jag blev väckt av att telefonen vibrerade. Dags att vakna. Det var tydligen sol ute, jag har precis ätit frukost och ska gå ut på en promenad å det varma vädret.



rekord glad

Kategori: Mitt liv

Måste bara säga att jag är sjukt glad nu, min blogg är fixad, jag har semester och jag har haft rekord i läsare:D sjukt kul att nya ansikten har börjat läsa min blogg så jag också får något nytt att läsa, alltid kul med ny insperation.

Jag blir bara taggad att blogga ännu mera nu :P Ni får gärna skriva en kommentar om det är något speciellt ni vill att jag tar upp i min blogg eller något ni vill veta om mig. Jag tar upp det på Torsdagen innan jag reser till norge på släktträff.

Nu är det dags att krypa i säng med sambon och upp imorgon på promenad och göra lite pedikyr inför trippen så man är snygg i sandalerna.


Syster har fixat!

Kategori: Hanna tipsar

Hej alla Hannas läsare! Det är Moa, hennes lillasyster från norr. Hoppas att ni gillar den nya designen och headern som jag gjort. Om det inte syns tryck på knappen f5, för då uppdateras sidan och du ser troligen mitt fina verk. :D Fortsätt läs min systers blogg för den är helt bäst.

Min blogg hittar ni här → MOAS BLOGG!

god middag

Kategori: Hanna tipsar

Sjukt mätt blev jag efter middagen=) riktigt gott var det med parmesanost och körvel :D




Nu sitter jag och kikar på distraction, det måste vara det sjukaste programmet någonsin iaf som sänds i sverige. Men det är verkligen underhållande. Stackarna som vinner en bil i slutet och sedan måste svara på frågor och svarar dom fel, går något sönder på bilen! GALET

Första dagens semester

Kategori: Mitt liv

Idag vaknade jag kring klockan 06.00 kände mig hyfsat pigg i hjärnan men ögonn bara sved, kring 8.00 somnade jag om och vaknade vid 12-tiden, så skönt=) Jag satt i soffan och kollade på tyra banks show och sedan Oprah innan jag tog mig iväg till centrum.

Jag var på jakt efter en iphone navigon hållare, hittade en för 400 kr på teknikmagasinet. På netonnet kostade den 449 :p vilket kap jag gjorde=)



Köpte även ett iphone screen skydd, lika bra det så den inte får repor jag har haft den i ett halv år nu utan skydd, skulle bli ledsen om den blev repig.



till efterätt blir det 2 liter svenska jordgubbar som ska mumsas  =)



Nu håller jag på att laga middag, jag är sjukt hungrig, det blir kycklingfilé med rotsaksgratäng med parmesanost nam nam.




Filmkväll

Kategori: Mitt liv

Äntligen fick jag mig en liten promenad, vi skulle handla tandkräm då vi glömde den i sala. Men Ica hade stängt Coop hade stängt. Som tur är kan man alltid lita på små Livs butiker,ligger en lite utanför centrum som heter time jippiii! Vi köpte tandkräm och även lite gott till våran fimkväll.




 Det blir the tourist vi ska hyra

Någon som sett den filmen eller har någon anna bra rekomendation?

midsommaren 2011

Kategori: Mitt liv

Då kom man hem igår ganska sent från Sala. Det blev en hård kväll kan jag lungt meddela. Vi kom dit mitt ute på landet det ända huset vi såg. och stora betesmarker omring. Vi hälsade på alla och började med att spela en runda kubb (som jag inte är speciellt bra på) sedan drack vi lite vin eller jag drack vin och N drack öl. Sedan bekantade jag mig med några tjejer där och vi lagade mat, grillat jätte gott. Sedan satt vi i ett inglasat utehus då det började bli kallt och efter några timmar satte vi igång dunka dunka med iphonen. Sjut kul och jag dansade mot slutet med en tjej som hette Jessica=) jätte trevligt och med en kille som hade en stålmannentröja där det stod magnus uggla baklänges. Jag hade funderat på vad det stod hur länge som helst haha!

Vi fick sedan sova i ett bäddat gästrum med 2 sängar som stod ihop som en dubbelsäng. Självklart hade N druckit lite för mycke och bara log som att han fått en uppenbarelse. Han skulle krama mig och hamnade mellan sängarna och dunk på golvet. Innan han tagit sig upp därifrån tog det ett tag och när han ställde sig upp lät det dunk och han ramlade raklång på golvet haha så rolig syn.

Jag har lite bilder som jag tagit men med en ny amera jag fått av min morfar, dock har jag ingen usb-kabel så bilderna kommer tyvärr i efterhand att läggas upp.

 stålmannen snubben han låg ute mitt i naturen på sin tältsäng bara sådär mitt ute på gräset. Lite speciellt, vem vet han kanske älskade naturen. Vi skulle dagen efter åka till gävle och festa där med N:s kompis men det orkade vi ju inte direkt så vi åkte hem och bara satt och glodde på tv och jag satt och kollade rea haha.

Jag har nu hittat sjukt mycket jag vill ha.. det typ kryper i fingrarna. Räkningarna är då betalda nu så det känns jätte bra=)

Jag har hittat sjukt coola sandaler för 199 kr på
www.have2have.se




sill sillelidill med potatis till

Kategori: Mitt liv

Eftersom att jag är seg att vakna och fixa mig blir det lite senare vi åker till sala och vi äter sill och potatis hemma innan vi åker =)



Sedan blir det grillning till middag, nu väntar jag på att plattången ska bli varm så jag kan styla håret lite. N har varit och klippt sig idag och jag förklarade vad han skulle säga til frisören, man blir så orolig att det blir fult. När han kom hem var det ju sjukt snyggt! :D dit får han gå fler ggr :D


resväskor

Kategori: Hanna shoppar

Den korta dagen kändes som en lååång dag. Idag fick jag semester så otroligt skönt, går inte beskriva im free:D

Idag kom våra resväskor vi besällt, man fick en liten och en stor och vi beställde varsitt paket=)




Sedan har vi ätit fläskfilégryta och snabbstädat lite innan vi fick besök från Luleå=) Sofia och Andreas var förbi och vi har haft filmkväll och druckit lite gott vin. Trevligt mer besök=) Vi såg filmen den sista sommaren men en sjukt smal kille som var mobbad och hur han kände och slutade med att han insåg att han inte är värdelös. Filmen förstod vi inte alls den var bara allmännt lång och konstig :P

Imorgon bär det av till sala tidigt då vi ska börja dagen med sill kl 13 ute på landet, hoppas inte på mygg och att sillen går ner då jag inte är så förtjust i sill dom är så mjuka. Vi ska sova över där i sala och ska ta med egen madrass och sängkläder. Tur vi hann få resväskorna så man kan ta med ombyte och vara fräsch dagen efter.. vilket jag ändå inte kan garantera. Jag kommer att ha med mig 2 flaskor vitt vin , önska mig lycka tll!

midsommar

Kategori: Mitt liv

Godmorgon, idag är jag sjukligt trött, satt uppe lite länge igår och sedan hade jag en snarkade man brevid mig hela natten. Men efter jobbet har jag semester så inatt ska jag sova galet länge så man är fräsch till midsommar. Jag vet inte alls vad jag ska ha på mig, troligtvis blir det regn. Några tips på kläder? Vi ska ut på landet till sala och migla lite och festa. Det blir att sova över där i ett hus med andraa människor, jobbigt. Jag gillar inte att vakna bakis bland folk man inte känner och måste vara trevlig och umgås när man bara stirrar i väggen hehe.


nu ska jag kila till bussen i ovädret, man slipper då duscha iaf haha.

bloggriket

Kategori: Mitt liv

nu är jag med i bloggriket där man kan rösta på min blogg i topplistan woho :D av alla miljoner som bloggar skulle jag känna mig hedrad om jag kom på topp 10 =) tack för klicket.

Klicka här



Lika sömnig som på bilden ser jag ut nu.. så godnatt

plugg plugg

Kategori: Mitt liv

Idag gick jag upp super tidigt... iaf för mig, jag är inte direkt morgon pigg när jag vaknat, jag får tvinga mig upp och stressa då jag älskar att dra mig till sista stunden. Sedan brukar jag vara lite grinig och vill se lite tv hehe, men det är inte alltid man hinner med det då man får rusa till bussen:P



Imorgon är sista dagen på jobbet sedan går jag på semester i 3 veckor, det ska bli sååå skönt, tror jag ska fira med ett glas vin eller 2. Det ska bli så skönt att vila upp sig=) Jag har suttit och kollat på utbildningar halva dagen idag både på jobbet och hemma. Jag ska nog söka enskilda kurser då jag inte tror att jag kommer in på socionomprogrammet. Men jag måste prata med en studievägledare som kollar att det är rätt kurser jag sökt och att jag kan få en examen om jag gör så. Dessutom hade jag juridik med handels sedan innan men då var det en KY utbilding och där låg det som ett KY-poäng, vilket inte säger mig någonting.

Imorgon blir det jobb till 16.45 sedan lite snabbstädning innan vi får besök av sofia och hennes sambo (jag hatar att städa), det ska bli kul att få besök iaf. Vi har inte hunnit umgås på ca 1 år. Sen ska jag bara slappna av och känna att jag svävar på molnen och slippa stressa :D Hoppas på sol annars ska jag köpa en brun UTAN sol :P


Idag har jag inte tradera någonting.. visste inte om jag ville ha en klänning där eller inte.. men tror jag ska investera i den vita med påfågelfjädrar då skulle jag bli ganska så nöjd!

Rösta på min nelly klänning

Kategori: Hanna tipsar

hemma igen

Kategori: Mitt liv

Då var man hemma efter en lång dag på jobbet



dags att äta lite rostade mackor, jag är så sjukt hungrig, jag ska äta lite ägg också innan jag lägger mig för att sova som ett barn :P sedan ska jag upp med tuppen imorgon. Hoppas man får sova något inatt. Jag har sovit dåligt och haft huvudvärk för vädret, men idag när jag satt på jobbet blinkade det till och alla vände sig om haha. Vilket galet åskväder, bara två dunder sedan var det över, hoppades på lite mera, det är lite mysigt så länge ingenting går sönder hemma då såklart =)

Dags för mat nam nam


Tradera appen

Kategori: Hanna tipsar

Tradera appen i mobilen is the shit!



så sjukt bra att ha den uppdaterad helatiden, man kan ju aldrig missa en auktion :P älska älska älska :D haha, man hinner ju med att buda i sista sekunden så man förhoppningsvis vinner :P jag älskar att vinna något som man bara trånar efter haha. Jag blir helt galen, ja tyvärr är jag lite beroende av tradera men så sjukt kul, det hemska är att när man budar och någon budar över i sista sekunden blir man taggad och fortsätter, blir typ som en kick. Men sen när man vinner det man budat på om det nu var värt det så blir man överlycklig =) Man kan ju göra världens fynd :D

ååååå jag vann den inte! fan också.. någon lade en tia mer än mig på min favvoklänning. Måste hitta en ny nu ju=/ vet inte alls vad jag ska ha på mig på midsommar...



paket påväg

Kategori: Hanna shoppar

Det blev en svettig resa till Centrum haha, skyndade mig att köpa ett läppstift till mormor, det blev makeupstore i färgen pink sedan 20 stycken 5:an lotter!



 Då borde hon vinna någonting annars känns det lite onödigt. Jag köpte även ett läppstift i färgen babe :D super fint (till mig själv). Jag skickade allting i en blommig posten kuvert.



 Då får vi hoppas att hoppas att hon gillar färgen, svårt att veta till andra, förklaringen var att hon ville ha ett brunrosa läppstift! panik!

Läppstift

Kategori: Mitt liv

Godmorgon, idag gick jag upp kring 11.30. Sjukt att jag inte somnar förrän kring 5 på mornarna. Alla fåglar skriker till ca 5 sedan blir det tyst och innan 5 då ligger jag och funderar och jag vet inte på vad faktiskt.



Bild på gästrummet så ni vet vad som väntar när ni kommer :P

Nu dricker jag kaffe utan mjölk för de är slut=/ sen blir det att göra mig ren och göra lunch det blir kycklingfilé med vitlök och paprika=) Jag blir redan hungrig.

Ringde mormor som fyller 71 år idag! grattis mormor, hon önskade sig ett brunrosa läppstift, så jag ska bege mig till kicks sen och kolla. Svår färg dock, önska mig lycka till=)


min stjärna

Kategori: Mitt liv

Sitter och ser på bachelorette, om paret det inte fungerade för. Jag tycker så synd om henne som var tvungen att be om en puss och som kände sig ensam när dom kom hem och dom pratade aldrig och delade ingenting och han var inte kärleksfull, man är ett par offentligt men inte hemma. Detta har jag varit med om och det är så hemskt.

 Jag bodde ihop med en kille i ett år i min första lägenhet och jag lagade mat och städade och diskade och serverade alla vänner han hade som kom på besök både med mat och fika. Han var bäst på att manipulera Han bara sov och var borta. Ibland var han borta i flera dagar men ingen varningsklocka ringde i mitt huvud, jag blev bara ledsen och besviken. Varje gång jag ville ha en kram fick jag höra att jag var äcklig.

 På min 20 årsdag kollade han in min kompis och sa högt att henne vill jag ha. Efter ett år flyttade han utomlands för att han inte hade visum. Han var gift då vi träffades men jag sa att han fick skilja sig, sedan skulle vi gifta oss. Men tur var det att jag inte var så dum. Då hade jag haft ett helvette idag.

 Flera år senare mötte jag hans farbror som sa att gud älskar mig och frågade mig vet du varför? Jag sa nej, Han svarade för att du inte gifte dig med honom. Han är en ond människa. Kändes Hemskt men så sjukt härligt. Sedan var han med andra tjejer när vi bodde ihop och mer fick jag veta ju längre tiden gick. Så watch out girls!

  man vill så gärna att det ska fungera och man ger efter och försöker och tror till sist att det är så det ska vara. Som tur är så tänker man med hjärnan ibland. Dum som man var så stannade man och slösade mycket av sitt liv på en som inte var värd det. Det som är skönt är att man då går vidare och har blivit starkare och hittar någon kärleksfull och omtänksam som vill prata och umgås och retas och då känns det som paradiset. Jag är så glad att jag hittat N, han finns alltid där för mig oavsett humör jag är på eller om jag behöver hjälp i köket! Min stjärna=)

Min älskade Kramen =)



Imorgon fyller mormor 71 år.. funderar på att göra ett paket och skicka henne med något skojjigt i. Hon gillar ju trisslotter=) Kanske någon tröja/klänning? Någon som har ett bra förslag? jag börjar sent imorgon så tänkte gå ner till centrum i gallerian..



mormor och lillebror som blivit storebror:P fast inte storebror på riktigt men stor är han=)

På tal om tråkigheter så är det dags att sova:P

cheesecake

Kategori: Mitt liv

Idag har jag sovit ganska länge, så himla skönt, men jag har ändå sovit ganska dåligt, jag har perioder då jag vaknar och sover helatiden flera ggr per natt och bara vrider och vrider och känner en inre stress, snart är det semester efter denna vecka ojoj vad jag ska vila ut mig då och passa på att söka lite jobb också=)

Nu sitter jag och avnjuter en stor kopp kaffe och tittar på Oprah innan det bär av till jobbet.

I veckan ska jag ta en fika med sofia vilket jag knappt hann med då jag var i Luleå och sedan på midsommar ska jag och N åka till sala och spendera natten där med massor av folk, spännande! Jag vet inte vilka som kommer och vad vi ska äta eller någonting, däremot funderar jag på att baka cheesecake med passionsfrukt och ta med. visst lät det mumsigt?

oväder

Kategori: Mitt liv

Regn regn regn regn mera regn det blir översvämmning snart iaf av maskar och sniglar, det är sjukt äckligt att behöva sicksacka mellan dom för att ta sig någon vart snart får man väl gå ut och testa fiska i vattenpölarna om det blir sjöar snart. Men nu ska det bli svalt och mysigt att lägga sig under täcket och sova. Imorgon är det jobb och jag börjar sent och har bara ett 6 timmars pass. det är kung!

Vi har precis sett Eldorado city of gold och igår såg vi ettan, filmen då dom letar efter en guldstad, helt okej men inte lika spännande som indiana jones :P



Dags att olja in naglarna och sova lite, imorgon ska jag gå på banken och göra ett ärende åt N då han jobbar dag =)

Choklad

Kategori: Hanna tipsar

När man är sugen på något gott och ska mysa framför teven och är lite smått hungrig är det bästa tipset en enorm mugg med oatlys havredryck med chokladsmak, värm den på plattan lite och njut! eller ta lite mini mashmallows i för att lyxa till det.

pole fitness

Kategori: Mitt liv

Idag har jag sovit som en stock, jag har inte ens vaknat av regnet eller speladet på tv:n men jag älskar att sova =)

Igår kollade jag upp pole fitness som jag så gärna vill börja träna, hur bra träning som helst. jag hittade ett ställe som ligger på fridhemsplan och hon som håller i det var den första som startade pole fitness i sverige.

Nybörar kursen är på 8 ggr och kostar 2100 kr

sedan går man fortsättning 1 och 2 och sedan avancerad. Jag känner att jag måste börja med något kul och sysselsätta mig med och komma ut och träffa lite folk. Och dessutom älskar jag att dansa och bli tränad så varför inte?

kolla in hennes hemsida på
www.polefitness.me

Här är mina älskade skor jag inhandlade i Luleå, perfekt till allt och supersköna och rosa!

nagelolja

Kategori: Hanna shoppar

Nu har jag varit i centrum och köpt lite produkter för naglarna=) Det blev en nagelolja ett underlack och pinnar till nagelbanden.



Jag var och hämtade min efterlängtade jacka , och den var superfin, perfekt i armarna och inte för tight och äkta läder


frukost i centrum

Kategori: Mitt liv

Idag har jag sovit 13 timmar, så skönt att känna sig utvilad, men jag tror att jag sov lite länge för jag är trött. Nu blir det dags att duscha och göra sig i ordning för frukost nere i centrum. Jag kokar lite ägg så jag inte kollapsar påvägen dit, jag är hungrig som en häst idag.



Om posten har öppet ska jag hämta min efterlängtade skinnjacka från DKNY. Hoppas den är sjukt snygg på :D

shopping

Kategori: Hanna tipsar

Jag har letat som en tok efter en långklänning med något sött mönster och gärna i naturfärger. Nu har jag äntligen hittat en som jag gillar. Och den är inte för urringad heller. bara måste ha...


Kostar 598 kr och är från Object

Men jag får inte köpa den ännu, då jag måste spara pengar inför semestern, dock är det höst snart och då kan jag inte köpa en klänning, det måste göras innan semestern... men N tycker att jag har ett shoppingberoende.. vilket jag kanske har, men shoppa något varje månad måste man ju få elller? Sedan älskar jag ju märkeskläder, känns bara härligt att ha det på kroppen.

När vi åker till Malmö ska vi åka på Outletbutiken lager 157 så där hoppas jag att fynda något riktigt fint:D

Det är ju en passion jag har att shoppa.. en hobby, man samlar och använder kläderna. Om jag ser något i en butik jag gillar då dras jag till det och bara måste köpa det sedan blir jag lugn i själen, annars kan jag drömma och tänka på det jag sett i evigheter och bli nere och få panik nästan om jag inte får hem det. det är ju värre att samla på modellflygplan då går det mer tid och sedan pengar det är inte lika mycket investering enligt mig.:P

nyvaken?

Kategori: Mitt liv

Har ni någongång kännt att ni luktar på ett visst sätt när ni är nyvaken? man luktar som mysigt och nyvaken.. om man sovit gott luktar det lite förkyld nästan och om man har svettats under natten lite fett också. Men det luktar ändå som mysigt på något sätt. inte fräscht men ändå inte äckligt. Jag tror alla luktar så.. N bruka lukta sådär mysigt på morgonen innan han duschat och är nyvaken och extra söt.

Sedan när man duschat då luktar man fräscht och bara ren, inte som sig själv och då ser man pigg ut efter duschen. Innan man duschat så är man fortfarande trött om man har det nyvakna lukten kvar. Myyys

orchidè

Kategori: Mitt liv

Bästa blomman jag vet är Orchidè dom är så fina och fräscha. Idag Efter N kom hem från affären hade han köpt mig en Orchidè :D lycklig jag blir den är sååååå fin:D



Jag fick en alldeles egen ben&jerrys min favvo smak nordic water peace, N äter chunky monkey och nu blir det dags för film, hotet inifrån!



Sen ska jag kolla lite på tradera:P det är lite av en hobby jag har:D

skolan

Kategori: Mitt liv

tjennare, idag är jag lite piggare än igår iaf:P dagen kändes riktigt lång. Inatt har jag sovit som en stock men dock skulle man upp tidigt igen. Som tur är slutar man lite tidigt så jag hinner med att städa och packa upp mina kläder sedan jag var i Luleå=)

Nu har jag sökt in till stockholmsuniversitet både socionom och psykologprogrammet. Håll tummarna på att jag kommer in trots mina småa betyg :P Jag måste ha grunden innan jag pluggar vidare:D Till fråga Hanna. Datumet då jag får veta är om en månad annars ska jag börja söka nytt jobb som ett freak :D


Nu har mina tatueringar börjat att flagna och snart blir dom super lyckliga :D

Hela helgen lång

Kategori: Bilder på mig

Omtalade Luleå



Nu känner jag att jag verkligen blivit efter med mitt bloggande, i lördags var jag och tatuerade mig med min lillebror klockan 12.00 han började och hans var ganska stor ca 20 cm på vaden gjorde han texten: själar säger aldrig farväl. Jag var orolig att han skulle svimma eller någonting. Men nä. Det var jag som fick blodsockerfall när det var min tur att tatuera in samma text fast på axeln.




 shit vad jag eftersvettades och blev helt blöt i ansiktet. Det blev helt vitt framför ögonen och jag fick lägga mig ner! Sedan fyllde jag i min gamla fjäril så den blev glad igen:D



Efter detta umgicks jag med själen och sedan plannerade vi utgång. Vi drack massor med vin men jag blev aldrig snurrig, då vi insåg att det bara var 8,5%.



 Sedan kom Sandra förbi som jag inte sett på ett helt år och vi skulle gå på båten.



 Men vi stod i kö i ca 45 minuter och vi blir nekade till att komma in för vi var för unga!! det var ju 25 år. Då gick vi till allstar och drack ett glas vin. Sedan cyklade jag hem igen och sov gott :D



På söndagen var jag så sjukt seg och rörde mig bara till kvantum och köpte en hårfärg och på måndagen var jag hos mia och klippte mig och färgade håret=)



 jätte fint blev det och sedan fikade jag med mamma på roasters och mötte upp jenny och åt mat på baan thai. Sedan tog jag och mamma en liten promenad vid sjön.







 Och igår kom jag hem igen till stockholm.



 Jag hade saknat N så sjukt mycket=)





 Så det blev lite myskväll. Idag är jag dock sjukt trött så jag mår illa. Fåglarna ute vaknar ju så sjukligt tidigt!

uppdatering från Luleå

Kategori: Turisten

Sådär då har man äntligen landat .. i Luleå och i själen. Jag har haft så mycket att göra att jag inte hunnit med att blogga. Igår hann jag med att fika med själen och sedan träffa sofia och sedan mia.



Jag och Mia och mamma åkte iväg på räkfrossa med en båt i 3 timmar ut på skärgården, jag åt som en gris, räkor är mumsigt. Man fick skala dom själv och det bara flög räksaft över hela bordet och kläderna haha. sedan blev det 2 glas vin. Det gick totalt 800 kr för det och sedan gick jag och Mia och tog varit glas vitt vin på Roasters ch pratade lite till stägning.



Idag har jag cyklat in till stan och sett när min lilebror tog studenten, så ovanligt att se honom utan glasögon och han kände inte igen mig med glasögon :P. Efteråt gick jag och mamma till gyltzaudden och solade där på gräsmattan, så sjukt varmt idag har det varit kring 30 grader, det hade inte spelat någon roll om man hade kläder eller var naken, det var sjukt varmt, huvudet dunkar för att de tär så kvavt inne och ute.



När vi låg och solade på gyltza såg jag en snöhög i skogen helt sjukt! den tog jag kort på såklart.



Sedan var vi på båten med hela släkten och åt studentmiddag =P nam nam jag åt musslor kokta i vin :D



min morfar var också där och åt med oss, inte ofta man ser honom.




Nu ikväll har jag varit med själen och varit på picknick nere vid havet och druckit lite vin, jag var en torrboll och gick hem då jag ska på gammelmormors grav imorgon och sedan tatuera mig med lillebror=)

semester!!

Kategori: Mitt liv

hejsan hoppsan. Idag känner jag mig lättad, idag var sista dagen på jobbet innan 5 dagars semester=) Det kändes som en lättnad i hela kroppen, så glad jag var när jag gick, om 5 dagar jobbar jag igen i 1½ vecka sedan har jag semester i 2½ vecka.

När jag kom hem hade jag fått ett paket av ak och pjupps =) jätte fina, velat ha sånna länge!!



Imorgon flyger jag iväg til Luleå, jag är lite nervös för att hitta x2000 haha, men det borde gå bra. Skönare att ta snabbtåget än att åka buss.

Imorgon ska jag träffa släkten och själen och sedan åka räkbåten med mamma och mia:D trevligt! känns konstigt att inte N följer med. Vi är ju 1.

Nu har jag packat allt utom laddare, mycket som ska med fast man inte tänker på det, sen följer alltid halva garderoben. :P

cookie

Kategori: Mitt liv

Då har jag varit och ätit lunch, kycklinggryta, världens festaste portion, magen bara värker.. aj aj..

Förra veckan fick jag ett tillgodokvitto av mi gamla ledare så att jag kunde gå och köpa mig något fika för att hon tyckte synd om mig då jag jobbade ensam hela kvällen det var party på jobbet, gratis dricka och mat och underhållning.

Jag köpte mig en stooor choklad cookie och en mars:D nam nam, nu komemr jag ha sockerrus hela dagen. bara 4 timmar kvar jäjj.. sedan får vi se om jag orkar en promenix, ananrs blir det hem och måla tånaglarna:P haha

CBO

Kategori: Mitt liv

Nu har vi städat i bilen i gör det själv verkstaden. Jag har aldrig gjort det, fy vad tungt det var för armarna med högtryckstvätten haha, bra träning! Och smutsig blev jag, haha. Efter tvätten som kändes som en evighet vilket bara var 30 minuter ville N åka och äta lunch, han svängde in på mcdonalds, jag tänkte åhnej! Men jag tog CBO utan dressing, gott bröd och gott med bacon och det var en tjock kycklingbit, Jag gillar tjock:D





Sedan tog vi en promenad, den vanliga slingan:D och sedan har jag tvättat 2 maskiner igen och badat fotbad=) Och bytte plopp i läppen och den gick igenom:D äntligen, jag har haft den i nio år och jag kan inte skiljas från den på ett bra tag ännu:P

Nu håller jag på att laga kycklinggryta med kokosmjölk samtidigt som jag ser på bb reprisen, men jag vet vem som vann, men jag måste bara se hans reaktion:D 


Go björnen!!!



rördoktor

Kategori: Mitt liv

Godmorgon



 ställde klockan tidigt för att jag tänkte buda på en offwhite skinnjacka, men orkade inte dra mig upp och när alla säger att det är läskigt, känns det inte så kul och vandra runt med en vit skinnjacka, men jag tycker det är fräscht! Någon vann den för 150 kr! jaja jag har en annan på G:P

Jag sitter och ser på oprah, är du normal? dom tar upp olika saker, normalt att vilja klämma finnar och pormaskar på sin sambo? ja det var normalt. Hur ofta man petar nästan? 5 ggr i timmen, usch! och om någon nyst på en stol och du tar på den 6 timmar senare får du bakterierna på dig, petar du dig i näsan efter det startas en odling i din näsa! BLÄ!


Niklas har rensat handfatet idag då det rinner segt i den, han kallade det för rördoktor haha!



 Snart ska vi åka iväg till macken och städa bilen, jippiiii! (NOT)

hemma=)

Kategori: Mitt liv

Precis hemkommen från bion (pirates of the caribbean 3, den var jätte bra, den var länge men inget som kändes direkt i baken:P



 innan bion var vi och åt på en irländsk restaurang, vi åt natchotallrik, det var bara massa olika såser ingen köttfärs, man fick världens minsta skål med chiliconcarne i. Sedan kom en tallrik med natchos och innan den andra kom dröjde det säkert 3 minuter.

När vi tog efterrätt hette den chocolate cake, med råröda björnbär och grädde. Jag tog utan grädde. och fick bara en enorm kladdkaksbit, färdig kladdkaka. och N fick en med vaniljsås och en klick sprutgrädde. Var var björnbären. Tänkte och funderade, efter 5 minuter kom en skål med 5 st försenade upptinade björnbär som var mosiga och mörk på en sida och ljus på den andra. Inget att hurra för, men nu vet vi det iaf.

Till bion hade vi köpte godis på coop som var sjukt konstigt byggd, man hittade ingenting och vi gick runt 3 ggr inann vi hittade till kassan, hehe. Popcorn och läsk köpte vi på bion. N säger att han känner sig som en ballong. Och min mage den vill sprängas haha vi ser ut som 2 gravida.

bio

Kategori: Mitt liv

Då var det dags att gå mot bussen=) jag och N ska åka till stan och äta något gott och sedan gå och se pirates of the carribean. 140 kr för 3D! dyrt.


Hoppas den är bra=) jag är då sjukt sugen på godis, känns som att hela kroppen skriker!

namnam :D

Husk

Kategori: Mitt liv

Godmorgon! Idag är det mulet och sol lite då och då. Inte alls lika varmt, idag är det ca 15 grader i skuggan.

Jag har precis druckit kaffe och ätit en burk makrill, det är så gott! Jag håller på att koka ägg. Det blir kycklingsallad till lunch sedan ut på en promenix med N.

Igår hyrde vi en film. Fy vad läskig. Husk hette den, men jag rekomenderar den iaf. Det handlar om några kompisar som hamnar ute på ett fält och dom går in i ett öde hus. Sedan dör en efter en... läskig!

När Jenny var här köpte jag 2 nya ploppar till läppen och en näsplopp jag kunde ha i tills hålet blivit större och det gick att ha en stav där. Men den åkte ut i sömnen och nu har jag tryckt in ett örhänge med en swarowskikristall i fuschia färg. hehe ser ut som det gör men det är ok! känner mig het ändå.


24 grader

Kategori: Mitt liv

Vilken härlig slappar dag det varit, började med kaffe på morgonen och sedan pressa i solen på en enorm filt med sambon. Det var så varmt så vissa låg topless, vilket jag aldrig skulle göra speciellt inte vid ett bostadsområde, tycker det är äckligt oavsett hur fina bröst man har. Mina är då i en bikini och dom ända som ser dom är jag och N. För mig känns det stötande att folk ligger så, det är ett privat område. Då kan jag lika gärna gå näck och visa mitt könsorgan. Men då får man böta. Hursomhelst tycker inte jag att det är samma att gå med bar överkropp för en kille som för en tjej. En kille har ju ingenting att visa upp på överkroppen förrutom 2 bröstvårtor och lite hår. Slut pratat om det, jag blir arg! haha.



Nu har vi precis ätit norsk fiskgratäng och jag har kikat på bb. Jag tycker Simon har så rätt. Han ska vinna! Peter han är en besserwisser som framstår sig som smart fast han inte är det och otroligt tråkig. Martin han är bara medveten om att han ser bra ut, men har inget att komma med och också tråkig. Nu hoppas vi verkligen att norrlänningen vinner.

Nu ser jag ut som en räka, först nu har jag märkt att armar och axlar och bröst och rygg är illrött. Sexigt. hoppas på att det lagt sig tills imorgon och att det är varmt då så att jag kan steka lite till. Jag kommer vara klart brunast i L-town då när jag kommer hem. Helt sjukt att det varit en tromb där! Jag kan inte förstå det, helt galet i lilla Luleå. Tromb ska väl nå små städer också antar jag.





picknickbrännan

Kategori: Bilder på mig

Idag har jag och Niklas varit på en kulle och haft picknick med kyckling och potatisgratäng nam nam... det var jätte mysigt och härligt då det är 24 grader i skuggan idag. Vi var ute i 2 timmar och jag har nu brännt mig på ryggen och magen, armarna och näsan haha!



Så skönt att det inte ärkallt och blåsigt som i Luleå, även om det är sommar där är det cirka 21 grader som mest och blåst! brrr... Idag har man stekt:P



Niklas tyckte det var för varmt och ojjade sig:D

kristihimmel

Kategori: Mitt liv

Igår blev det en promenix med mig själv i solen, så himla skönt=) efter det så gick jag och Niklas till entrum och fikade på ben&jerrys café vi tog en belgisk våffla med en kula glass jag tog med chocolate fudge. nam nam :P

På kvällen åkte vi in till gamlastan med Niklas kompis och hans tjej och drack ett glas vin och sedan ett till med lite jordgubbar till. Trevligt att sitta ute pått på gatan nära havet och lyssna på musik. Sedan gick vi vidare bara jag och sambon till en bar och drack 2 glas vin till där och vidaret ill Engelen där vi inte fick komma in för vi tydligen druckit för mycket. Då åkte vi hem istället. Haha... konstigt så borta var vi inte faktiskt och ingen kö in heller.

juni! äntligen

Kategori: Mitt liv


Nu är det 2:a juni, kan ni förstå det är juni... det betyder sommar, men jag önskar att det var lite varmare, när det är över 25+ då är jag nöjd och kan gå ut utan gåshud på benen, om jag nu har shorts eller kjol.

 Nu håller jag på att koka kaffe och har precs sett på nyhetsmorgon. Niklas vill inte dricka kaffe på ett tag nu. Igår tog han sin sista cigarett och han blir sugen om han dricker kaffe. Nu har vi båda astma medicin. Han har någon helt annan sumbicort tror jag den hette på 160mg, min är 400mg och är pulmicort. huvudsaken är att man kan andas bättre:D

Idag ska vi träffa Niklas kompis och hans tjej, det ska bli trevligt, vad vi ska hitta på vet jag faktiskt inte då vi inte bestämmt något mer ännu än att vi ska ses. :D Imorgon jobbar jag sent och sedan är jag ledig 3 dagar i rad. Jag kommer bli människa på nytt, så himla skönt.

Igår var vi och storhandlade det gick jätte bra=) på 2 timmar hann vi åka från jobbet och till handen och handla mat för hela månaden! bra jobbat.
Det är inte det roligaste att spendera 4 timmar på en matvaruaffär.