solstikkan

en sprallig person med harmoni

julpyntat

Kategori: Pyssel

Idag har jag pluggat, städat och julpyntat och hunnit se lite tv.

Jag har satt ihop granen men glittret hade trasslat sig så det gick sönder tillslut då jag fick ett litet utbrott:P jag får köpa nytt glitter.


En bild på en del av vardagsrummet med granen=)




Köket




minipynt i hallen



Gästrummet




våran nya hutch:D



en annan del av vardagsrummet och tavlan jag pysslat ihop själv både målat och tagit tygbitar.



I denna har jag satt i lite plast blommor med glitter och isiga grenar som jag klippt sönder, hittade dssa på åhléns för många många år sedan.




Här ser ni lite pynt och ändringar sedan sist och helt nytt för er som inte sett lite av hur vi bor :D Jag bytte till dom svarta gardinerna i helgen nu inför jul fina transparenta med sammetsblommor. Jag har även pyntat på toaletten men det kan jag lägga upp en annan dag. I helgen ska den stora julduken fram på köksbordet myyys=) och även inslagna klappar undergranen förhoppningsvis lite ljus och glitter i den också sen är jag nöjd.



skyltsöndag

Kategori: Mitt liv

Idag är det första advent och dags för att pynta och baka =), det är även skyltsöndag vilken jag inte alls hade koll på då alla dagar känns som måndagar nu när man pluggar. Det hade varit mysigt att vandra runt i gamla stan med en liten kopp varm glögg :D nam nam, igår satte jag då upp nya gardiner i vardagsrummet och sovrummet och dammtorkade lite. Idag ska granen upp :D och alla ljusstakar myyys! Sedan blir det att läsa lite om äldrefrågan och ta det lungt.

Just nu är det jobb som gäller fram till 18.15

Nu är det snart bara 3 veckor kvar tills vi kör upp mott norrland, ska bli skojjigt och se om allt och alla är sig likt. Vi har fortfarande igen snö vilket känns ovant men så himla skönt då jag HATAR snö! :D

lördag wiii

Kategori: Mitt liv

snart är man påväg hemåt då.. äntligen om man får säga så. Man hinner ju aldrig lata sig. Idag ska jag se lite teve kanske plugga lite som alla andra dagar. I veckan hade vi föreläsning om narkotika och alkohol och nu i veckan har vi om vräkningar.

Kursen jag läser nu är en specialkurs som heter samhällsproblem, mycket uppgifter att göra men sjukt intressant :D

Imorgon ska jag gå och gymma lite :D wiii då ska jag köra mage rygg och bröst, jag känner mig starkeeen :D

Idag har jag skrivit en pyttelista på vad man kan önska sig till julklapp

det är äggkoppar

mörtel och kaffebönsmalare.

Nu är det bara en månad kvar tills vi bilar uppåt det ska bli mysigt med matsäck och en termos med kaffe :D och självklart träffa alla både familj och vänner.

osocial

Kategori: Mitt liv

Jag har verkligen suttit och nötit i mina böcker inför tentan i lördags och verkligen var instängd och osocial. Igår hade vi tenta och jag gick upp 6 på morgonen på en lördag vilket inte kändes så jätte normalt, död som en sill och gansak förberedd, jag kände att det gick bra men man är ju alltid lite osäker på vissa delar av provet efter an disskuterat, så jag hoppas jag fått godkännt på alla 4 delarna 2 vet jag iaf att jag har klarat, grattis mig själv :D

Efter provet såg jag på skuttande indianer inne i stan och sedan var och lunchade med denise, på ett läskigt ställe som liknade en tortyrkammare nere i källare.. creepy med blanka väggar och såg ut som ett urgröp grotthål. Sedan var vi i globencentret och fikade och gick runt och provade lite ringar och gick sedan ut och åt med våra män :D trevligt, kvällen slutade med incidious! ... men jag kunde sova efteråt faktiskt :D