solstikkan

en sprallig person med harmoni

v15

Kategori: Mitt liv

Idag är sista dagen inne på vecka 15, idag hade jag äntligen fått min kallelse för ultraljud, läääänge kvar först den 27:e mars ska jag dit.  Suck 4 veckor kvar, trodde det skulle bli snart ju. Så den veckan blir det mycke 27:e ultraljud, 28:e blir Niklas 35 och 30 onde mars kommer Sophia =)

Nu är det dags för film innan sovdags :Pkanye west och jay-z check!

Kategori: Mitt liv

Idag har jag varit hos barnmorskan och tagit blodtryck, det hade gått upp lite men fortfarande lågt det ligger på 105/60 nu förra gången hade jag bara 100 i blodtryck. Jag har även gått upp ett kilo nu, min vikt ligger nu på 60,5.
Jag har fortfarande inte fått någon kallelse för ultraljud, så barnmorskan skulle ringa och kolla med dom, har jag inte fått det om 2 veckor skulle jag ringa vårdcentralen, för det är bara 3 veckor kvar som mest till ultraljudet.

Idag är det bokat kanye west och jay z i globen den 29 maj! jäjjjjj dom har jag lyssnat mycket på när jag var yngre, ska bli sjukt skojj.Nu sk ajag äta lite tacos innan jag beger mig mot jobbet, slutar 21 ikväll.

vapiano

Kategori: Mitt liv

tjoo idag har jag vaknat tidigt och skrev en tenta, hoppas det gick bra, kändes bra iaf.

Sedan nappade jag till kl 16 och vi gjorde oss i ordning för att äta middag med Josefin och Marcus på vapiano, det var riktigt trevlig och god mat var det också, rekomenderas, inte alls dyrt heller. Lite ovanlig restaurang där man går och beställer bakom en disk det man vill ha och dom  lagar maten framför en, intressant och färsk pasta hade dom många olika sorter :D

Här är en bild på mig i nya tröjan dock ser jag tröttare ut än vad jag är :P

Naglar

Kategori: Naglar

Idag började jag dagen med att plugga sedan åt jag en halvinbakad pizza med oxfilé och bearneasiesås och coca cola, pluggade lite till och sedan åkte jag till stan och fixade mina naglar som såg hemska ut, till och med nagelterapeuten sa oj! haha, men hon tog för bild och efter, hon har alltid mig som exempel :D

jag tänkte igår att jag ville ha ljusgrön lite galen färg som såånt socker som ligger på vissa skumgodisar. När jag kom till nagelcentret hade dom ju den=) jäjj :d gröna naglar check!
Igår fick jag ett paket från pappa med en badanka som är en screamgubbe och tvplåster(vanliga plåster med tvmotivet, glada färger), sugtabletter två diskbortar som var riktigt roliga, en var en döskalle med blingögon och den andra en punkare sen fick jag en krok som är en katt=) super sött.

Nu ska jag plugga 30 minuter till sen får det bära eller brista imorgon på tetan, jag har då pluggat allt jag orkat då jag tyvärr inte varit nog pigg att plugga efter jobbet. Men ska nog gå bra, Niklas ska förhöra mig innan sovdags.

första inköpet

Kategori: Mitt liv

Godmorgon idag hade jag tänkt tvätta och plugga lite innan jag ska på jobbet 12.30.

På lördag har jag tenta, hoppas verkligenatt jag klarar den =)

Idag mår jag bra=), lite hungrig bara, sitter nu och dricker en stor kopp rött the med honung nam nam.

Dom första veckorna av graviditeten hade jag yrsel och illamående och var sjukt trött, jag kunde sitta uppe i 2 timmar och sedan slumra till. Andra symptom var halsbränna, bröstvärk och förstoppning, visst låter det kul ?=)

Nu är illamåendet borta och det enda jag känner är hunger lite bröstvärk och förstoppning :P och att jag blir sömnig kring 19 då är det dags att vila sig lite =)

Här är en riktigt snygg bild efter jagvarit och köpt den första baby grejjen, det blev en haklapp från marimekko=) Gul passar bra till båd flickor och pojkar.

v14

Kategori: Mitt liv

Det började på jullovet då vi åkte upp till norr och jag kände på mig att det var något, jag var jämt trött och sa att det måste vara något virus. På nyårsafton tänkte jag att mensen var sen för att jag varit så stressad men nu hade det gått 2 veckor över tiden.

Jag skulle på bowling med jobbet och vi skulle dricka, jag köpte ett graviditetstest och en vinflaska. På fredag morgon gjorde jag ett test och jag satt där och täkte ingenting när det kom upp att jag var gravid, jag tänkte äntligen wohooo och det kan inte vara sant, jag trodde inte på det för att jag längtat s mycket på denna stund, jag visade niklas som sa att han inte såg vad det stod haha. Tre dagar senare gjorde jag ett till och det visade samma sak. Då började det att sjunka in.Jag var på inskrivningen på mvc och sedan på mitt första besök och tog prover, nu på måndag är mitt andra besök, spännande vet inte alls vad som sker då.

Nu är jag i v 14+0 enligt vad vi tror då jag inte är riktigt säker antingen 14 kan vara en vecka mer också, det vet jag på rutinultraljudet=) Nu är våran bäbis iaf beräknad den 22:a augusti:D och jag lääääängtar.

Här är bilder alldeles nytagna v 14.

om ni undrar varför det ser ut som 2 navlar är det för en gång hade jag en navelpiercing som stöttes bort, så blev läkningen sjukt snygg :P