solstikkan

en sprallig person med harmoni

besökare

Kategori: Mitt liv

Förra måndagen kom Niklas mamma och vi vandrade runt på stan 3 dagar, genom gamlastan, slussen och drottninggatan, hon hittade massa fint =) Dom har ju vårrean nu!! jäjj. På torsdagen var jag och Nikals på bio och såg oblivion, jag tyckte den var jätte bra men lite sorglig i slutet. På fredagen kom Sophia och vi gick ut på hotell anglais och sedan på solidaritet, som tur var hann jag till frissan innan och klippte,slingade och stajlade håret.
 
 
trötta var vi men det var skojjigt, vi drack inte så jätte mycket faktiskt. Jag hade på mig en enkel svart klänning i satin från rodebjer och ett enormt bling halsband från tradera=) samt mina sjukt höga jeffrey campbell skor, ajaj,  dagen efter var vi ut igen, denna gången på ambassadeur. Jag hade på mig en röd klänning som är kortare fram och längre baktill från asos samt ankelboots från g-star och coola örhängen från h&m och ur&penn.
 
 
Det var ännu bättre, jag dog av musiken och bara skakade loss. Några tjejer började woooooo när jag dansade så då var jag ju tvungen att prestera bra och fortsätta tills benen bara skakade. Nu har jag träningsvärk samt en enorm blåsa under varje lilltå. Lucky me! Pga att drinkarna är så sjukt dyra hade vi fickpluntor med oss och köpte sprite, det funkade fint haha:P Det var en 20-årig kille som försökte smutta på våra drinkar, glöm det, vi blev såå glada att bli av med honom. I söndags åkte både Niklas mamma och Sophia hem. Nu är det lite tomt..
 
Igår morse såg ollis på teve och tugga i gymmet
 
.
 
Ollis har börjar sätta sig från alla fyra till rumpan samt ställa sig i sängen och bita i den haha.
 

tänder

Kategori: Mitt liv

Idag har vi bara varit hemma och tagit det lungt, Oliver är lite orolig i sömnen och äter dåligt just nu då han håller på att få en till tand upptill,han bara skriker som en stucken gris när han sak få sin middag, därför får han välling istället sedan igår. Nu har han 3 st tänder men en till är påväg att komma brevid den upptill. I torsdags var vi hos barnmorskan och vägde Oliver, nu är han73,5 cm lång och väger 8465 gram. Igår testade jag att baka browniemuffins dom blev helt okej men det var första gången jag gjorde muffins så då kan man inte lyckas till 100%
 
Här är Oliver på sin 8:månaders dag den 9/4

torsdag

Kategori: Mitt liv

 
Godmorgon, Idag ska jag och Oliver besöka barnmorskan för att vägas och mätas=) Det ska bli jätte spännande då det var 2 månader sedan sist. Sedan ska vi på öppna förskolan som vanligt på torsdagar och leka lite innan vi kommer avsluta med en promenad. Idag ska jag bara plugga då det är högskoleprovet på lördag som jag hoppas kommer gå galant. Under påsken har vi hunnit med att ha barnvakt för att kunna gå p bio då Niklas fyllde 36 år. Sedan har vi inhandlat en spegel till hallen och storhandlat. Vi hade besök precis innan påskhelgen från Norge. Niklas bror var här med sin flickvän men vi blev magsjuka samma dag och det slutade med att dom tog in på hotell istället. Men nu mår vi fint allihopa =)
 
Oliver äter vindruva