solstikkan

en sprallig person med harmoni

leksaker

Kategori: Mitt liv

Igår var vi och hämtade ut lite leksaker som vi beställt till Oliver. En gå-stol, bygelleksak och en dragleksak =) Han blev helt vild i gåstolen och spände sig som en pinne när han insåg att han fick stå upp själv. Han verkar gilla den men det går snabbare att ta sig bakåt än framåt, antar att det tar lite tid innan han lär sig hur han ska ta sig, men idag kom något steg framåt iaf.  helgen blir det att inhandla rätt batterier till gåstolen då vanliga AA inte fick plats, det skulle vara um3...?
 
 
 
Igår fick han sig ett litet bad, nu är baljan från ikea perfekt storlek då han kan sitta där själv och leka =)
 
 
Här är en bild på Oliver när vi var påväg mot coop för att handla lite och jag precis skruvat på stödbygeln för några dagar sedan.

virus

Kategori: Mitt liv

Idag har jag pluggat ända sedan imorse, Jag och Oliver var förbi coop och handlade lite blåbär till Niklas som fortfarande är sjuk sedan i lördags. Hoppas hoppas hoppas att vi klarar oss från sjukdomen! Han var på akuten idag och det är mest troligt ett magvirus och det vill jag absolut inte ha. Vi har sovit i separata rum hela helgen, men 5:e dagen ska det vara över så då är det 2 dagar kvar för stackaren. Jag har skruvat fast stödbygeln på vagnen så att Ollis kan sitta nu =)
 
 
 
Igår var jag på ett nytt pass på gymmet som kallas för BT, det var ungefär som bodypump fast man hade även en stepbräda och körde lite kondition. Men idag är mina armar lite ömma, jag ska bli stark!
 
 
 
 
 
 
 
 

pandan

Kategori: Mitt liv

Idag kom Olivers keps som jag beställt , han liknar en liten panda och gömde sig under den :D
 
 
kepsen kommer från minirodini
 
I helgen som var kom Niklas bror och hälsa på från Norge, han har 4 st bröder som bor där och det var Kim som kom på besök. Det var jätte trevligt och Oliver verkade vara helt förälskad i honom.
 

ollisen

Kategori: Mitt liv

Igår var vi och handalde lite på coop och Oliver tycker om att sitta och titta runt och stärcker armarna efter allt som finns att få tag på. Det gäller att vara snabb. Här är han nöjd att han får sitta med vällingpaketet. Idag upptäckte jag något vasst inne i munnen och det är en liten tand påväg längst fram och nere till höger.
 

generationsbilder

Kategori: Mitt liv

släktbilder 4 generationer
 
Mamma (mormor), Mormor (gammelmormor), Oliver, Jag
 
 
 
3 generationer
 
Niklas, Oliver och farfar Helge 
 

minirodini

Kategori: Mitt liv

 
Jag har fått låna en brun utan sol creme från decléor av kaie och det fungerar sjukt bra,m dock har jag bara använt den i ansiktet, 2-3 ggr i veckan ska man smörja in sig med den, redan efter en gång är jag brun och idag ser jag ut som att jag varit utomlands:P
 
I förrgår beställde jag lite kläder till oliver från minirodini, bla en mössa, en body och 2 st byxor och en tröja. Men tröjan har inte kommit hem ännu. Jag tror den skickas från själva designern då det stod det på fraktsedeln. Den är galet cool iaf :D Bilder kommer senare.
 
Här är oliver men nya mössan:D
 
 
 
senaste bilderna på ollisen från i veckan