solstikkan

en sprallig person med harmoni

besök av mormor

Kategori: Mitt liv

Mamma var här på besök för en vecka sedan och vi var och promenerade hennes tår blodiga så tillslut hade hon plåster på hela foten. Vi var på räkfrossa en dag och hade trevlig, dock höll på vi på att missa båten då jag trodde att båten låg på ett helt annat ställe än den gjorde, det slutade med att vi fick springa 1,1 km på en kvart och dom ringde t.o.m från båten och frågade om vi var på ingång. Som tur var så väntade dom och vi kom endast 1 minut sent!! svettiga och halvdöda tog vi ett glas vin och fick andas lite. Båten åkte ut till waxholm och stannade där en kvart och körde sedan vidare tillbaka till hamnen.
 
Vi var på stan en dag och Ollis fick ett par nya skor och sedan gick jag och fikade med honom på waynes coffe på mio medan mamma tog en lunch med en gammal klasskompis.
 
 
 
Idag har oliver lekt polis i tröjan han fått av gammelmormor
 

majbrasa

Kategori: Mitt liv

 
Idag vaknade jag med knappt något röst och sjukt ont i halsen. dricker nu lite the så min rös ska bli lite återställd för ångstunden på öppna förskolan. I torsdags var vi på majbrasa i tyresta by. Det påminnde lite om kyrkbyn med olika bodar. Brasan tändes 19.30 och vi kom kring 20.15 dit men då åkte typ hälften av folket. Cafet stängde klockan 21 och vi blev sist kvar vid majbrasan tills det var kolmörkt. Jag och kaie delade på lite vin medan männen fick vara trötta chaufförer haha :P