solstikkan

en sprallig person med harmoni

ett års dagen

Kategori: Mitt liv

Igår firade jag och Niklas ett år tillsammans=)

Vi började dagen med en promenad vid spåret i Tyresö






I huset rakt fram bor vi





Senare på kvällen hade vi bokat bord på en grekiskt restaurang som heter maestro och ligger vid skanstull som hade fått bästa betyget.



till förrätt år vi bondsallad och vitlöksbröd mums!

till varmrätt tog jag grillmix




Niklas åt Souvlaki



Efterrätten blev varm chokladsufflé med vaniljsås och vaniljglas och en irishcoffe



den var sjukt god, min favorit efterrätt! Jag har inte ätit detta sedan jag var 14 år!

efter all mat blev vi ganska trötta, Niklas började gäspa




Efter maten skyndade vi oss till hötorget där han bokat bio med vipstolar, vi såg TRON i 3D. Den var helt okej, häftigt med 3D då jag aldrig varit på det, filmen var mycket bättre än första TRON från 80-talet:P

Sedan åkte vi hem och sov då vi inte var hemma förrän halv 1 på natten.


Äntligen helg!

Kategori: Mitt liv

Idag är det helg.. snart efter jobbet=), Jag längtar, nu har jag jobbat 7 dagar i rad och imorgon är det möte på jobbet sedan blir helgen att spenderas med Niklas då vi firar ett år tillsammans på Söndag :D då blir det fin middag.

Idag blir det att bara ta det lungt se på tv och städa upp lite och laga mat och umgås, äntligen känns som att man varit särbo nästan när man jobbar om varanndra helatiden=/ 

Rödspätta ska vi äta idag men med vad vet man aldrig:P



drömmar

Kategori: Mitt liv

Drömmar kan vara ganska konstiga ibland och kan kännas verkliga. Ibland undrar jag vad dom betyder, jag har en bok där man kan tyda drömmar. Kanske man ska läsa den!=)

Inatt drömde jag att jag avr gravid och födde i hissen, det blev tvillingar en flicka och en pojke. Jag hade ingen sköterska och fick panik och letade rätt på en då jag ändå var på ett sjukhus. Jag vågade inte klippa navelsträngarna själv då det var läskigt och lade bejbisarna under en filt. Efter 2 timmar kom en sköterska och klippte av dom och jag vågade ta i mina barn. Sedan klädde jag på dom och Niklas kom. Vi åkte till Piteå där hela släkten väntade på att få se dom små liven.

hittade den

Kategori: Mitt liv

Idag var jag i garderoben igen och letade efter min älskade klänning och kollade lite bland min sambos skjortor och där var den, ihhhhh, ner gömd i en ikeakasse.. Nu kan jag andas ut=)

Idag har jag beställt hem en burk protein och 3 brukar shake en med vanilj en med cappuccino och en med coockies and cream:D mumms i den är det pytte små chokladkulor, längtar tills jag får dricka den. Utan shake på morgonen blir jag som galen.

Jag måste hålla mig i form nu när jag bara jobbar sent, jag hinner inte med min träning då jag bara sover äter och jobbar och jobbet på gymmet har jag fått skaffa en vikarie varje vecka föra att jag har så konstiga tider. Jag hoppas på att få jobba dag snart innan man blir knäckt. Men snart är det heeeeelg:D halleluja! då blir det att storhandla och fira hela söndagen med min sambo (LÄNGTAR)


Klänning var är duu?

Kategori: Mitt liv

Nu är alla kläder upplagda på tradera:D hoppas alla budar, kom igen alla bruudar hehe=) palietttröja,skinnbyxor och tröjorfinns där.

Bara fina saker=)
gå in och kolla.


http://www.tradera.com/auktioner/skyltdocka



Idag har jag sovit länge, jag vaknade av en fruktansvärd värk i magen och hade fått min period=/, så nu är man lite extra grinig. varför ska man bli som ett monster när man blöder?? och sugen på sötsaker, ganska konstigt egentligen. och svullen är man och känner sig risig.

Fick min lön idag, mer än vad jag förväntat mig så nu kan jag pusta ut=) Jag ska rigna imorgon och boka tid för mina fransar :D wohoo, nackdelen är att jag fått ännu en vecka med kvällspass=/ när ska jag få träffa in
sambo?

Ikväll ska jag genomsöka garderoben för 6:e gången efter min försvunna klänning, den är inte i garderoben och inte i tvätten, men vet att jag inte tvättat den. den hänger inte någonstanns i lägenheten och det är städat på golvet, så inga klädhögar heller, Where are you?, jag gillar den, tänkte ha den idag men blev en annan outfit istället=(, tänk om jag har tvättat den och någon tagit den i tvättstugan. Jag har tittat bakom allting i garderoben ifall den ramlar ned från galjen...=/ men inget där.

Ny vecka nya tag

Kategori: Mitt liv

Nu är det måndag äntligen..NOT!
hade gärna varit ledig då jag jobbat hela helgen.

Jag hade en mardröm inatt och drömde att jag var bakis efter att jag varit på en fest och alla var dumma och anklagade mig för olika saker. och jag började slåss med en kille, galet, tur att det inte var på riktgt.

Jag känner mig snurrig idag och sov till 12.30. sedan vandrade jag upp och kokade kaffe och åt linssoppa som jag gjort själv:D mumms!

Det är vatten och krossade tomater, lite olivolja, grönsasbuljong, röda linser och pressad vitlök, och avsluta med en nypa timjan =)

Låt allt koka tills linserna är mjuka.

Nu blir det att jobba i några timmar och sedan hem och se på lite tv och lägga ut resten av mina kläder på tradera. Jippiii

Tradera mera

Kategori: Hanna shoppar

Tradera är sjukt beroende framkallande, man budar smått på lite allt möjligt sen blir man som besatt och budar mer och mer om någon lägger högre. Man kan sitta uppe mitt i natten för att få lägga sista budet och vinner man inte kan man inte somna.

Idag har jag lagt ut lite grejjer på tradera http://www.tradera.com/auktioner/skyltdocka och imorgon blir det mer, det är kläder som jag aldrig använder.
Bättre att få en krona för dom än att slänga dom sen om man budar känns det som att man byter men inte går back, och nya kläder i garderoben är inte fel!, annars får jag spara i en hög och ge till lillasyster då hon kommer på besök.

Vann precis en t-shirt frå kawaii så cool



Får se om jag vinner något mer :) jippiiii

vårkänsla

Kategori: Mitt liv

Snart är det vår, känns det som iallafall. Det har börjat tina på backen och man ser asfalten och det är mindre snö och fåglarna har börjat att kvittra när man är ute. Hoppas man kan sitta på utecaféer snart och dricka en varm latte med en filt runt kroppen som gamla tider på Roasters i Luleå. Tänk när man kan gå i pumps och ha asfalten under fötterna och slippa halka och vara rädd att isbitarna ska riva sönder skora! härligt =)

Saker jag vill inhandla är en vit skjorta från H&M som man knyter i halsen och ett par bruna mockashorts från bikbok och ett par blommiga skor till det, både flickigt och hett!

Jag vill gärna boka en tid hos frisören och göra mitt hår ljusbrunt, jag har sett en färg, den är ljusbrunkola  färg och varm i nyansen. Vet ni vad den heter?



Kräftiga fiskbiffar för 2

Kategori: Recept

Idag gjorde jag torsk och kräftstjärtsbiffar till middag.

Blanda 1 ägg och en matskedströbröd och låt svälla ca 10 minuter.




Mixa 150g torsk och 1 dl kräftstjärtar i lake.

ta sedan en ½ röd chili och strimla och skal och saft av en ½ lime och en finstrimlad salladslök, salt ooch peppar. blanda allt och låt stå övertäckt i kylen i ca 20 minuter.





Forma sedan till biffar och stek ca 3 minuter på varje sida, servera med potatis.



Muuums!

weekend och jobba

Kategori: Mitt liv

Idag är det lördag och sitter på jobbet, men jobbar inte så länge vilket är skönt, jag slutar 16.30.

Igår såg vi på 2 st filmer Taken och The Decent, haha Niklas bara hoppade till då monstret hoppade fram :P

Idag blir det att ta det lungt och göra fisk och kräftstjärtsbiffar till middag sedan en promenad ute i friska luften :D


Härom natten blev vi väckta kring 02.00 av att någon plingade på våran dörr och började rycka i handtaget och ropa hallååååå, vi tänkte vem ringer på den tiden?

Vi höll precis på att somna om och då plingade det igen och dom röck i dörren och försökte ta sig in och började ropa i brevlådan. Niklas blev jätte arg och gick upp och skrek i brevlådan. -Vad fan håller ni på med? Ni är utanför fel dörr förhelvette!

Då gick dom, jag blev livrädd, tur att vi har en säkerhetsdörr, man vet aldrig vad det finns för skumma typer.

Naglar

Kategori: Naglar

Idag på eftermiddagen har jag varit på frejgatan i stockholm och fixat mina naglar, blev inte vad jag hade bestämt mig för (som vanligt) :D Men blev riktigt nöjd.

Jag gör mina naglar hos Veronica på salong handgjort.

www.handgjort.com

När jag är på besök i Luleå brukar jag göra dom hos Linda

www.nailsbylinda.se


Nu blev det dessa, blåa glittertippar och lite stjärnor, lite sverige, tänker mig en himmel eller astrologi när jag ser dom:P Dom ser blåare ut än dom är. Dom är mörkblå.


Innan hade jag dessa





Senare var jag och tränade spinning, när man var som dödast säger instruktören att det kommer en tung backe och det som spelas i högtalarna är Havet är djupt med lilla sjöjungfrun. Haha jag kände mig peppad att ta i :P

Nu är det dags för film, fredagsmys=) sedan väntar jobbet imorgon.

follow me-go shopping

Kategori: Hanna shoppar

Idag har jag varit på stan med Mathilda hela dagen=) Det var jätte kul, nu äntligen hittar jag lite mer får jag hoppas.

Vi skulle mötas vid gullmarsplan och hon skulle sticka ut huvudet från tunnelbanan när den stannade så jag skulle se henne och hoppa in, jag såg henne aldrig och hoppade in och ringde henne, då hade hon hoppat av! ÅH NEJ! hon tog nästa tunnelbana efter 2 minuter och vi möttes vid medborgarplatsen istället. HAHA så det kan gå.

Vi gick på götgatan och ner till slussen och mot drottninggatan och hötorget, och var på NK. OJ där kan man vara en hel dag hehe :P

Jag har sett ett par jätte fina leggings och funderat vart dom kan vara ifrån...hm.. hittade dom på H&M idag!
Gissa om jag köpte dom JOOOO


129 kr H&M

Köpte även en glass


Duschsvamp Urbanoutfitters 90 kr (rea 39 kr)




Tröja 599 kr MQ (rea 180 kr) Till Niklas, jätte fin!=)

På min vill ha lista en jätte rolig kaffemugg.




Urbanoutfitters 120 kr


Nu är det dags att sova imorgon har jag tid 12.15 hos nagelterapeuten :D spännande.
Sedan spinning 16.30 och filmkväll med sambon jippiii:D

vi höres!

Inte OK!

Kategori: Tankar & åsikter

Vilken människa på denna jord tror att det är okej att ha dålig vanor på bussen, dom har man hemma där ingen ser vad man gör!

Idag när jag åkte buss till F&S, satte sig en kille och började att klippa naglarna med en nagelklippare mitt i bussen så dom sprättade runt. Ni som inte vet så har jag nagelfobi, sånt där gör man ju hemma i badrummet. Jag blev så äcklad, efter det så skulle han ju självklart pilla i näsan och leta rätt på en guldklimp,euuuw.

En annan gång satt en gubbe och snöt sig i handen och sedan slickade av finger efter finger, jag höll på att spy och fick titta bort, tro det eller ej, han gjorde det engång till, man kan inte låta bli att titta, man blir chockad!

Sedan dess vill jag inte trycka på stoppknapparna i bussarna. Man vet aldrig vart allas fingrar hållt hus, lika äckligt är det på krogen om man hälsar på någon (kanske varit på toaletten eller inte tvättat sig, usch!)

lunchpunch

Kategori: Recept

Dagens lunch bestod av kycklingfilé med paprika, lök och tomater, kallas glada grytan.



4 personer

4 st kycklingfiléer
2 stora tomter
1 röd lök
1 paprika av varje färg
spiskummin
kanel
salt
vitpeppar
örtsalt


serveras med ris

stek kycklingen så att den är nästan klar,hacka alla grönsaker blanda sedan ned alla grönsaker i pannan, krydda sedan efter tyckte, låt puttra i 2 minuter KLART!

Onsdag jippiii

Kategori: Mitt liv

idag är det onsdag och godmorgon på er allihopa=)

Jag sitter och dricker en vaniljshake och kokar kaffe förfullt mitt favorit är zoegas med skånerost, precis diskat också. Snart bär det iväg till gymmet för mitt corepass en timme, sedan hem för att göra dagens lunch:D

Imorgon och på fredag är jag ledig, det känns som fredag för mig idag:D

 

hem ljuva hem

Kategori: Mitt liv

Känns alltid lika skönt och komma hem efter en sen dag på jobbet och bara koppla av framför teven. Idag har jag jobbat till 22.15, så nu blir det lite tv tittande och sedan få en god nattssömn . Imorgon bär det iväg till gymmet kl 11.00 för ett 1 timmars långt corepass för att bygga upp bålen, det är inkl lite gympa, jätte kul=) 

Fullmåne - då blir vi mångalna

Galnare, sjukare och mer olycksdrabbade.
Så påverkar fullmånen oss - tror vissa forskare.
- Månen får ju tidvattnet att gå upp och ned. Det är ju inte konstigt om det händer något i levande varelser också, säger psykiatriprofessor Lars von Knorring.



Fullmåne
ikväll, bara jag som har svårt att somna då? tankarna snurrar och man är som övertrött, det är som att man druckit kaffe mitt i natten. Jag får alltid rubbad sömn då fullmånen kommer fram och somnar inte förräns tidigt på morgonen. Andra kan bli mer känsliga när det är fullmåne, man är rättletlig och arg eller känslosam bara.

I natt är månen full. Månens faser, och i synnerhet den romantiska och ödesmättade fullmånen, har i alla tider fascinerat människan. Också forskarna har varit nyfikna på månens eventuella effekt. Men kunskapen är både ofullständig och motstridig, påpekar Lars von Knorring. - Vi påverkas ju av ljus och mörker, exempelvis när det gäller depressioner. Men jag har inte sett några studier om detta knutet till månen.

Fakta om fullmånen

Påverkar vattnet
Fullmåne är den månfas då månen står mittemot solen och vänder hela sin belysta hälft mot jorden.
Månens omloppstid runt jorden är fyra veckor.
Fullmånen har traditionellt ansetts ha ett magiskt inflytande på människor och kunnat orsaka galenskap.
Månens och solens dragningskraft gör, tillsammans med jordens och månens rotation, att oceanernas vatten stiger och sjunker.
Det kallas tidvatten.
Vid fullmåne och nymåne, när månen och solen står i rät linje, blir tidvattnet kraftigt.



Jag trort att månen har en stor påverkan på oss människor precis som naturen, detta är jätte intressant tycker jag.




Känner du dig inte lite galen redan?:P

lunchpunchus

Kategori: Recept

Idag lagade jag biff med currywok, riktigt lyckat, smakade lite indiskt=), men jag använde älggrytbitar 500g.




Hur gör jag?





tillycke

reklamera reklamen

Kategori: Mitt liv

om man inte har en skylt där det står "ingen reklam tack" får man ett helt jobb att göra om dagarna, det kommer inte en reklamtidning, det kommer mellan 5-10 st om dagen! Det är ju helt galet, ingen orkar läsa den reklamen utan den hamnar bara i soporna och bränns ned och ny reklam produceras. Det är ett heltidsjobb att slänga reklamen från alla bolag, jag förstår att företag vill göra reklam för sig, men när man får från alla samtidigt orkar man inte läsa.

Tv reklamen däremot blir man nästan tvingad att titta på speciellt då dom utökat tiden dom får visa reklam nu, och zappar man mellan tv-kanalerna är det reklam på alla samtidigt. Det som kan vara bra med tv-reklamen är att då hinner man hämta en kopp kaffe, göra en macka eller springa på toaletten.


Ovanligt pigg

Kategori: Mitt liv

Ovanligt pigg för att ha jobbat kväll faktiskt men jag sovit ut rejält imorse, så schööönt :P jobbat till 22.15 idag sedan bar det av till statoil för att köpa mjölk men där hade dom bara nattluckan öppen. Kanske många rånare som varit där?

Orka stå ute i regnet en sen kväll och köa för att be en person där inne hämta en liter mjölk, vi åkte till OK Q8 istället men där var det stängt, jätte konstigt.

Det slutade med videobutiken så vi fick en mjölk till shaken imorgon, vilket är väldigt viktigt, jag dricker herbalife 2 ggr om dagen och min sambo dricker det till frukost.

Det är en hälsosam måltid som innehåller kolhydrater, fett och protein i rätt mängd för att få en balanserad måltid, passar alla som vill gå upp eller ned i vikt, bygga muskler eller behålla vikten.

Jag blir piggare av den och orkar mer och blir otroligt mätt, jag använder även extra protein i mina shakes, 2 matskedar så att jag får i mig 30 gram protein då jag vill behålla mina muskler och bygga muskler.





Min sambo är galen i popcorn och hämtade en påse direkt i videobutiken och skulle betala, det första han gjorde när han kom hem var att slita upp påsen och springa till micron, inte ens mössan åkte av, haha. Nu 10 minuter senare är skålen tom, undra var dom tog vägen, smakade inte en enda:P






Måndag

Kategori: Mitt liv

hejsan, vaknadet kl 11 idag och var hur trött som helst efter lördagens utgång. Jag börjar sent idag först 15.45.

Jag har precis sett på fab 5 och druckit en vaniljshake med kanel och protein och seda en kopp kaffe, Jag har även stekt sej och kokat potatis som jag ska äta innan jag åker till jobbet.

Vi har äntligen inhandlat en digitalvåg nu så att jag kan sälja lite kläder och smycken på tradera, tradera är riktigt kul man kan fynda där hur mycket som helst, men man blir lite beroende när man budar och kan ibland skynda sig hem och buda på aktionen innan tiden går ut mitt i natten :P, jag har gått igenom hela garderoben nu:D så nu ska det säljas grejjer. wohoo hoppas jag blir rik hehe!

Igår städade vi bort julen, kan säga att det blev väldigt rymligt. Vardagsrummet har nu ett hörn på 1,5 m som är tomt.







Party

Kategori: Mitt liv

Igår blev det spontan fest då jag blev bjuden till kungsholmen av en arbetskollega, riktigt trevligkväll vi var på förfest hos hennes bästakompis pojkvän som har ett skivkontrakt och är 22 år och har ett djbås hemma (blev lite avis) , Senare kom det dit 10 st tjejer och 3 killar, en tjej var från Gällivare och en från Övertårneå, det var lite kul. Det bar iväg till bar 54 på söder och dom spelade sjukt bra musik, jag blev så lycklig, idag har jag fått träningsvärk av allt dansande haha.

Effter en lång natt kom min sambo och hämtade mig på götgatan och vi åkte hemåt, sedan serverade han tacos åt mig mitt i natten, åååå han är så söt.

Idag är man ganska seg faktiskt, vi har städat bort julen och tittat lite på tv =)

Helg och dags att ladda batterierna

Kategori: Mitt liv

Nu är det helg, jobbar dock till 16.30 men sen är det vila, inte för att jag ska vila så mycket:P

Det blir att träna i helgen och städa upp lite i lägenheten och på Söndag ska jag utforska staden med Mathilda och se Narnia i 3D=) Jag har ju inte vågat gå längre än Gallerian då jag är rädd att inte hitta till tunnelbanan haha.

Okej skratta inte men jag är lite feg ibland,man kan få panik:P Jag kommer att bli lyrisk när jag kommer att hitta runt bland alla butiker, bra!=) då ska jag spara pengar och shoppa gärnet sen, Jag måste kunna glänsa lite för Sophia då hon kommer ner hit och visa att jag hittar längre än till t-centralen och gallerian haha, det blir att shoppa en ny outfit och kanske ett par skor ååå, tror inte det finns något bättre än skor, älska älska älska (nästan så att man kan gifta sig med dom).


Ikväll blir det nog att kika på film med sambon, vilket har blivit tradition nu:P

Stark & stabil

Kategori: Mitt liv

Idag blev det träning för full rulle ett 2 timmars pass spinning och skivstång. kul!, Lite missnöjd över cyklarna, såg ut som något man köper på rusta för 2000kr. HAHA! Men var verkligen skönt att få svettas och känna sig lite mer fast i skinnet igen. Började bli lite äckligt mjuk tyckte jag. Som en sockerbulle söt och fluffig.

Lagade rotsaksgryta till middag idag med matvete, rotsaker låter lite tråkigt men var riktigt gott och mycket protein var det i mumms:P

Imorgon ska jag kolla upp om det finns någon tid för ögonfransförlägning till veckan då det är halva priset just nu, Jag tycker det är jätte fint sen slipper man måla dom och tänka på att tvätta bort mascaran innan sovdags(vilket är sjukt jobbigt ibland).Bekvämt och skönt att vakna upp och se lite sminkad ut.

Godmorgon

Kategori: Mitt liv

Godmorgon allesammans, då har jag precis kommit till jobbet och suttit och dunkat musik påvägen hit i min iphone. Spelar alltid min partylista för att vakna til liv.

Behöver du party låtar eller också vakna till liv för att du är lika morgontrött som mig? Oroa dig inte här kommer några av dom på min

Spellista

Tomcraft-people like them

Dj Tatana-Café del mar

Kelis- 4th of july

Javi Mula feat Dj Disciple-Sexy lady

Yves Larock-Dont Turn Back (club mix)

Martin Solveig feat Dragonette-Hello

Tim Berg- Seek Bromance

Miike Snow-Silvia Robotberget Remix


 

Kontroll över maten?

Kategori: Hanna tipsar

Jag har världens bästa kokbok med recept som är goda och nyttiga.

Allt är utskrivet i den så du vet hur många delar fett och protein och kolhydrater det är i portionerna samt kalorier.

Enkelt du slipper räkna själv.

det är denna kokbok jag använder mig av




Vad serverades till middag idag?

Köttfärs och ajvar crépes




Hur gör man?



Smaklig måltid mina vänner=)

uppskattad

Kategori: Mitt liv

Alltid härligt med trevliga kunder på jobbet, känns skönt faktiskt att vara lite teknisk och vara kvinna (superkvinnan DO DODOODOO!), teknik och jag trodde jag aldrig skulle gå ihop men det fungerar bra faktiskt, man kan mer än man tror!:D

Idag fick jag höra att jag gjort så mycket för en kund att jag kunde gå hem för dagen (tar åt mig) sug som en svamp, ahhhh känns bra.

En annan tyckte att det var dags för kaffepaus för mig nu, vilket jag ändå fick då jag hade lunch.

Min vän på jobbet är kaffemaskinen, -Hej på dig vill du ge mig lite krydda i tillvaron och ge mig en kick så att jag blir pigg på ett klick, ja säger han och jag klickar och ut kommer min krydda!!

KAFFERAST:D

Zombie-uppdatering sedan gårdagen

Kategori: Mitt liv

Igår var jag riktigt trött, visste inte hur jag skulle klara av dagen överuvudtaget, men klarade mig från första jobbet sedan bar det hemmåt, Niklas lagade mat då min hjärna inte fungerade. Det blev chilikyckling MUMMS!

Recept: skär ca 4 st kyckling fileér (500g) i bitar och sätt i en smord uungsform, blanda sedan en liten burk matyoughurt och 3 msk sweetchili sås och en tsk salt, bred över kycklingen och ini ugnen på 225 grader i ca 20 minuter i mitten av ugnen, servera med ris och grönsaker:D

kl 19.30 började mitt första pass på gymmet igår, trivselvärd på ett cirkelfys pass. Jag har aldrig varit på ettt sådant pass tidigare och visste inte alls hur det gick till.
Jag och instruktören tog fram alla redskap, 9 st stationer som alla skulle rotera mellan i 45 sekunder per station och sedan 3 varv skulle allt köras. Vi började med uppvärmning där jag var med och sedan gick runt och tittade så att alla gjorde rätt med redskapen, så att dom inte skada sig, peppade även och skrek kom igen!!! sedan var det nedvarvning och stretch och sätta tillbaka alla redskap i förrådet.

Sedan hade jag en timme kvar av mitt arbete och bytte då påsar i papperskorgarna på toaletterna och torkade upp lite vatten på diskbänkarna och skrev en tavla på vilka pass som är under morgondagen, sen åkte jag hem och duschade och somnade som en stock, idag är jag trött men inte lika trött som igår. Då var det katastrof!

Öron, konstiga och fula

Kategori: Tankar & åsikter

Godmorgon!

Idag när jag åkte buss till jobbet var ja hur trött som helst och är det fortfarande, jag sover sjukt dåligt, vet inte om jag sover något alls, och sambon sov från 20.00 igår till 5 imorse sköööönt. Jag är inte avis! kände hur jag höll på att somna helatiden i bussen imorse påväg till jobbet. Jag satt och tittade mig runt och mitt i allt började jag kolla runt på allas öron, det är ju jätte äckligt med öron insåg jag, knölig, köttig och hårigt öra blää. Alla öron är väldigt olika, men jag har aldrig tänkt på att öron faktiskt är äckliga. Genom köttklumpen hör man ljud, konstigt egentligen.

Hemma

Kategori: Mitt liv

Då kom man hem från jobbet och hade bokat läkartid för att få nytt recept på astma medicinen, jag tog även ett blodprov för att göra allergitest som man gjorde i tredjeklass. Om en vecka får jag veta om jag är allergisk mot hund, det är det enda viktiga eftersom att jag drömmer om min lilla hund (alfons) som jag inte äger ännu, annars blir det en ödla. Leguan för det har jag haft tidigare dom är söta.

Jag hann precis komma hem från läkaren och hann sätta sig i soffan 3 minuter sen kom sambon hem, det tog ett bra tag innan vi tog oss iväg till bilen för att vi var så trötta. Träningen blev inställd och 1 timme senare tog vi bilen till coop nära (som faktiskt ligger långt bort) för att skicka tillbaka mina gummistövlar som var lite för små=(





Gillade verkligen dom, men det får bli ett par i en större storlek lite senare då man är rik. Dessa är från Vivienne Westwood svarta med glitter :D Jätte fint! Älska=)


Senare åkte vi till apoteket där jag köpte min astmamedicin. Nu har jag min inhalator så att jag kan andas bättre, det känns mycket bättre.

Vi är som zombies idag och Niklas sover fast han vaknar lite då och då och säger att han inte gör det:P

Vi har syndat idag, fast vi bara ska det på lördagar det är sånt här som gör en fet!=/
Vi åkte till Lilla Italien och köpte varsin pizza. Dom är inte som man var van vid, fräscha pizzor var det, hur nu en pizza kan vara fräsch, Niklas tog bara en tugga och sa MMMMMM fyfan så jävla god, det är den godaste jag smakat och då har jag smakat många hahhaha.


Kebab                 Pronto

Kan ni gissa vilken som är min?

Imorgon blir det att jobba som Trivselvärd första dagen, det ska bli spännande, sedan blir det hårdtränng resten av veckan, onsdag spinning och torsdag spinning:D Spinning är så kul.

KL 20.00 ska jag se konferens resan och sedan blir det nog att hoppa i sängs och kramas lite:D

Prommis

Kategori: Mitt liv

Igår var jag och min sambo ute och promenerade ca 5 km.

Vi tittade ut genom fönstret då han säger titta det är ett elljusspår bakom huset. Jag har gått och surat ihop över att vi inte har någon promenadsträcka att gå nära oss, så har vi det!!! Hur blind får man vara.

Vi gick ut och tog höger för den sträckan verkade längst. (Till vänster kommer man till Tyresö Centrum) Vi kom ut på en bondgård med hästar och stora mysiga hus och små katter som sprang omkring. Där hade dom ett café lite längre in på bondgården

Vi fortsatte in på en stig och vandrade då vi var påväg mot tyresökyrka men det blev ganska mörkt så vi beslöt oss för att gå på upptäcksfärd en annan dag. Vi kom till ett jättefint område i tyresö som påminnde om Landskrona och gamlastan i Stockholm, jag tänkte här vill jag bo då Niklas sa: - här var mysigt, här skulle jag kunna tänka mig att bo, då tänkte jag, jaaaa jag med:D

Kvällen slutade med att vi tog bussen hem och gjorde ungsstekt lax med potatis och kokta morötter och sedan såg vi filmen SALT innan läggdags.

Äntligen helg

Kategori: Mitt liv

Nu är det äntligen helg och man har sovit ut lite iallafall. Dagen började med att vi åkte till gymmet och körde crosstrainern i en timme och sedan mage och rygg. Jag blev väldigt stolt över Niklas =). Idag har jag träningsvärk i hela kroppen sedan igår då vi bar soffan, men jag orkade bara lyfta upp den ca 10 cm, TUUUNGT!

Sedan bar det av till Centrum där jag köpte fliselin för att fålla gardinerna i vadagsrummet och köpte även en toffs som jag har satt i gästrummet.

Jag blev riktigt nöjd och nu är gästrummet klart, det ända som fattas där är en tv. Våra gäster kommer att stortrivas nu.



Efter det bar det iväg till Tyg proffset där jag köpte denna toffs för 139 kr, som ni ser är det små toffsar hängandes i toffset, jätte fint!




Köpte även en diamant och hängde på min fina vas, Diamanten är från Tygproffset och kostade 29 kr.


Våran nya bäddsoffa är insatt i gästrummet nu och väntar på att bli invigd!








Väggen i gästrummet, där det planneras tv senare =)




Senare blev det Tacos till middag och kolla på film det blev R.E.D med bruce Willis, den var helt okej.

Nu är det film maraton och dags för en till film, vad vet jag inte riktigt då man alltid blir överraskad.

Tack för idag och natti natti.

Låång fredag

Kategori: Mitt liv

Hejsan!

Idag blev det en lång dag och en lång väg för att hämta bäddsoffan.

Det blev en beige från mio, fin och skön, 4700 kr gav vi för den.

Jag och sambon åkte 5 mil för att hämta den, när vi kom till rätt ställe och skulle bära ner den från 2 våningar vägde den så mycket så jag inte fick upp den. Kändes helt omöjligt. vi släpade och slet i den. 1 timme senare och svettiga var den i släpet.

vi åkte hem och jag orkade knappt lyfta den ut ur släpet och in i trapphuset, en tant väntade att komma in i porten och vi försökte få in soffan och jag varg arg och skrek åt soffan, soffan stod still och jag orkade inte och tanten såg rädd ut.
Niklas slet i den och drog den på golvet i trapphuset, fick panik att den skulle bli smutsig, vet också att någon kissat på golvet i trapphuset men vet dock inte vilket våning! ( man vet aldrig ) . 
När vi äntligen fick in den i lägenheten fick vi lämna soffan i hallen och Niklas fick skjutsa mig till jobbet, kom nästan försent! Hann inte äta lunch eller handla lunch, så det blir att äta mat först 22.30. Det tog lite längre tid än vad vi väntat oss och som vanligt hade vi inte plannerat att ringa någon som kunde hjälpa till. Soffan fanns på andra våningen och ingen hiss. PUH! Sedan blev det att bära den från våran hiss och in från loftgången, det var ingen lek. Men den kom in efter en stund.

När den väl var inne skulle vi få in den i gästrummet och guess what!! Den gick inte in över huvudtaget, soffan var för stor!=(


Jag ringde Niklas lite senare och guess what! han hade fått IN DEN :D


Vilken procedur för att få en soffa, nästa gång blir det att beställa en helt ny och begära hemkörning:D schöööönt!

Imorgon blir det att inreda soffan med lite kuddar, jag har en bild i huvudet och det kommer bli perfekt.






8000 kr, vad göra?

Kategori: Mitt liv

Hejsan sitter på jobbet nu, jag jobbar sent som vanligt till 22.15, det börjar bli lite tröttsamt nu.

Sitter och funderar på bäddsoffor, vilket jag aldrig annars funderar på. Vi ska köpa en ny snart innan alla vill komma och hälsa på i storstaden.

Jag fick tillbaka pengar från Folksam idag då det blev avloppsläckage i källaren
precis innan jag flyttade från Luleå och självklart blev mitt förråd mest drabbat av dom alla! Mitt förråd blev fyllt med avloppsvatten från alla trevliga grannar, Mina saker luktade inte parfym precis.

Idag fick jag hem ett brev med att jag ska få 8102 kr, jippi.

Jag har redan suttit och drömt mig bort bland alla Christian Louboutin skor, åååhh tänk och ha några par från honom uppradade på hyllan :D jag känner redan hur jag skiner upp. Packade ner mina vivienne westwood stövlar idag, det blir att skicka tillbaka dom till asos då dom var aningen lite för småa. Tänkte beställa ett par andra stövlar istället:D

Nä! en bäddsoffa ska inskaffas i gästrummet, Vill gärna ha en beige så att den matchar tapeterna eftersom att en vit soffa blir fläckigare. Man spiller mer på en vit soffa faktiskt. Det är samma sak med kläder, om jag har en vit skjorta eller en svart, då spiller man på den vita. Det bara händer.

Hittade en jätte fin soffa på blocket och ett snyggt bord till. 6000 kr, jag tycker att det är värt, men vill ha ett vitrinskåp också.

Sambon tycker att 6000, hallå vad kostade den nypris. Vill ha!!!!

Vad är då ett rimligt pris för en ny bäddsoffa?

den måste vara snygg och vara skön, då kostar den lite mer.

Jag tänkte även måla en ny tavla till vardagsrummet och en till köket. Det kommer bli fint.






Hej för första gången =)

Kategori: Mitt liv

Välkomma till min blogg!

Mitt namn är Hanna och jag har precis flyttat ner till Stockholm från Luleå och har för första gången påbörjat ett liv som sambo.

Alla mina vänner bor kvar uppe i norr och här är jag på upptäcksfärd efter nya vänner (givetvis byter jag inte ut mina gamla) och även en karriär.

Just nu bor vi i en trea på 90kvm som jag trivs super bra i, Vi hade en deal. Jag fick inreda och sambon fick spika=) bättre kan det inte bli.

Jag har även engegerat mig i friskis&svettis och ska börja där på Tisdag som trivselvärd! oj så kul:D