solstikkan

en sprallig person med harmoni

plugg

Kategori: Mitt liv

Idag vaknade jag upp och var lite mindre täpp i näsan än igår, så idag hör man vad jag säger tror jag iaf. jag lever på te,strepsils och ipren just nu och det fungerar jätte bra. Jag har läst ett kapitell imorse och ska läsa ett sen efter skolan, jag är så duktig:D

till lunch åt jag tacos och nu är det dags att fixa till sig innan skolan=)





hem till jul

Kategori: Mitt liv

Idag har jag varit sjuk, varm snorig och ont i halsen, jag var i skolan idag sjukt tungt att bara sitta ner i 3 timmar, jag blev galen på min snoriga näsa! Nu har jag pluggat lite och ska ta en tv paus till kl 22 sen läsa i en timme innan sovdags, hoppas jag är frisk imorgon då jag har jobb.

För er som inte redan vet så kommer vi upp till Luleå under julen:D vi plannerade kryssning men det blev ändrade plans!

träning

Kategori: Mitt liv

sitter och tycker synd om mig själv, känner att jag har ett virus i kroppen, varm hängig och ont i halsen!

Idag har jag fixat träningskort på sats vid globen:D jippiii. börjar från onsdag då jag hoppas jag är frisk :D

idag blir det bara att ta det lungt, se tv och läsa ett kapitel i boken.. jag är helt matt =/


Här är iaf bild på våran nya bil =)




bio

Kategori: Mitt liv

börjar bli lite trött nu, tvättat bort mitt smink och ska sliipa:D



 imorgon ska jag sätta mig och plugga lite och förhoppningsvis kolla lite träningspriser=), Jag och Niklas har varit och ätit middag ute jag åt 10 bitar sushi, så mätt och miso soppa och han åt kycklingspett 4 st! Sedan gick vi på bio och såg på cowboys and aliens, jag ville se den då jag trodde det var den filmen med söta aliens i en husvagn men nä den var det inte, filmen var helt okej men inget jag vill se igen:P jag är inget sci-fi fan eller äventyrsfilmer förrutom indianajones hehe.


Idag har jag fantiserat på skor skor skor! jag ska ju köpa nya vinterskor i år då jag slängde dom gamla, men måste börja med höstskor.. skulle behöva ett par låga och minst 2 st höga.. åå önskar 3. Jag har önskat mig skor iaf i present då jag fyller år jippiii!=)



godmorgon

Kategori: Mitt liv

Idag sov jag till kl 12 och sedan har jag tittat på idol och druckit kaffe och ätit frukost och målat naglarna =)

Idag ska vi på bio och se cowboys and aliens :D

Dags att hoppa in i duschen och göra sig lite fin.

Så himla skönt det är att vara ledig, inget jobb eller lugg idag, andaaaaaas :D
Nu dunkar jag musik.. känner mig redan taggad inför min födelsedag jäjjj...

i made it

Kategori: Mitt liv

Idag gick jag upp med tuppen, fixade mig och gjorde kaffe, han ta några klunkar innan man ska springa till bussen. Idag hade vi redovisning och det gick bra, nu har jag klarat essän, opponeringen och den muntliga redovisningen, så nu är första delkursen godkänd:D jäjj.



Efter skolan satt jag och drack kaffe och pratade lite med mina nya klasskompisar och åkte sedan hem, nu känner jag hur trött jag är och sitter bara och glor på teven. Idag ska jag ta det lungt och imorgon är det jobb sen helg:D




hårfärg

Kategori: Mitt liv

Idag har jag bara pluggat och pluggat, skurat alla rum och färgat mitt hår =) skönt att slippa utväxten.



Jag har inte kammat håret eller sminkat mig ännu eller kommer inte för det är sovdags snart, men lika söt är jag för det:D

Imorgon har jag muntlig redovisning och sedan hem och läsa igen jäjjj.


nageldags

Kategori: Naglar

Dags att måla naglarna =) Älskar denna färg från O.P.I-Fowl play



Den är mörklila med blålilaglitter och bronsflagor =)

bling

Kategori: Naglar

Idag känner jag mig som en zombie.. gick upp 05.45 för att åka till skolan, idag hade vi redovisningsseminarie vi skulle opponera, det var första gången men kul och lärorikt.

Sedan har jag varit och fixat mina naglar och nu är jag hemma och ser tv, måste nog nappa innan jag ska plugga lite :P


köksgardin

Kategori: Mitt liv

Då har jag hämtat gardinerna, hissgardinerna blir ett projekt för sig imorgon, vi fick 2 st pinnar och jag har 2 st hissgardiner, ska det bara vara en pinne till varje? antar att det ska vara en uppe och en nere? någon som vet? så jag inte fått för lite pinnar =)

Köksgardinen är på plats:D


dagens schema

Kategori: Mitt liv

Godmorgon, sitter och inväntar kaffet så jag vaknar till liv, just nu sitter jag och ser på rachael ray om äckliga stinkbuggs haha! blä.

Dagens schema är




Essän är inlämnad och blev jätte bra! Nöjd:D


bädd

Kategori: Mitt liv

Vilken hundbädd tycker ni är sötast?




fika

Kategori: Mitt liv

Då var man hemma igen, jag ska avnjuta en kopp kaffe och en croissant och sedan plugga igenom 2 frågor idag, 2 imorgon och 2 på tisdag och sedan alla på onsdag, redovisningen sker på torsdag :D

Nu blir det lite tvtajm!

handla

Kategori: Mitt liv

Då var det dags att åka och storhandla, handlingslistan är klar =) Vi har precis ätit fisksoppa med saffran, den är sjuuukt god.









plugg och kalender

Kategori: Mitt liv

Igår köpte jag en kalender så jag vet vad som ska göras varjedag. Jag har nästan ett schema varjedag och hade tänkt börja träna snart så det måste klämmas in på schemat :P

Dagens schema är



Nu har jag läst ut boken



en var väldigt intressant och får en att tänka efter :D

Imorgon är det inlämning av en essäuppgift vi gjort i grupp. Vi har setts en gång och sedan ska en i gruppen skriva ihop allting och skicka in, jag har inte fått något mejl ännu och hoppas på att det blir bra!, får lite panik.

Nu är det dags för lunch, fisksoppa med saffran och sedan ska vi åka och storhandla och hämta gardinerna jag beställde förra veckan=), 2 st hussgardiner en till gästrummet och en till sovrummet sedan en svart genomskinlig spetskappa till köket:D hoppas det blir lövly.

Sen blir det lite plugg inför 6 st frågor då det blir muntlig tentamen till veckan, vi kommer bli tilldelade en fråga gruppvis av dessa 6 frågor, då har vi 30 minuter att förbereda oss och sedan köra på!

Jag tycker det är sjukt jobbigt att redovisa muntligt, men kommer nog gå bra bara man inte får en black out!