solstikkan

en sprallig person med harmoni

månaden

Kategori: Mitt liv

Ja då får jag väl ta och skriva ner det jag gjort under senaste månaden känns det som.

Jag jobbar nu heltid i en vecka till sedan går jag över till stundent timmar, jag kommer att börja läsa sociologi på stockholmsuniversitet och första dagen var idag. Jag har jobbat som en tok denna månad och är uppe i 208 timmar nu, så trött är jag. Men får nog en fet lön så jag kan spara lite=)

Imorgon blir det skola upp till bevis att hitta hörsalen imorrn haha!

I torsdags var jag på afterwork med några från jobbet, vi käkade på olearys i farsta och drog sedan vidare till kellys och hamnade på spy bar till sist. Dom hade riktigt bra musik, dock spydig människa i kassan stort - på dig!

Snart får jag in pengar från csn pengarna rullar in, då ska jag betala av mitt kära lån jag har. Så himla skönt.

På lördag blir det party igen hos Viktoria och sedan jobb. sing halleluja!

Nä nu ska jag läsa lite innan jag får min sömn, riktigt trötter är jag idag, jag ser typ suddigt. godnatt.

idag

Kategori: Mitt liv

Idag har jag ätnligen varit ledig, och vad har jag gjort idag.. hm... inte mycket.



Sett på tv

Pratat i telefonen

Suttit på asos

tvättat

kompletterat min csn ansökan

Kollat på sanctum med Niklas

Nu är det dags för lite mer tv innan jag ska hoppa i sängen imorgon är det jobb igen, nu blir det 7 dagar i rad och sedan ledig 1 dag igen:D Men snart börjar pluggandet, så lika bra att jobba gärnet nu:D

Det slank även ner lite jordgubbar idag nam nam

helg

Kategori: Mitt liv

Igår åt jag godis och såg på tv och sedan satt lite vid dator och spenderade tid på nelly.com och asos.com. Sedan åt jag lite mer godis och efter ett tag blev jag less. Då tog vi nya bilen på en tur och åkte runt i tyresö, sedan stannade vi upp på mcdonalds och köpte glass och milkshake :P nam nam.. värsta onyttiga dagen hehe.

På mcdonalds fanns en chihuahua och en dvärgpinscher som väntade glatt på husse och matte. chihuahuan var tyst men den andra OMG!, när vi kom ut skällde den i säkert 5 minuter och sedan blev tyst. Sen kom en gubbe och han bad hunden vara tyst för den var helt galen, då gick han närmare hunden å den började hoppa fram och sedan bet den honom i byxan. Jäkla hund. sen kom matte och husse och sa åt hunden och sedan matade honom med pommes och hamburgare. stackars!

önskning

Kategori: Mitt liv

Den nionde augusti är min sista dag då jag jobbar på heltid sedan kommer jag jobba som student samtidigt som jag kommer börja plugga :D den 10onde september blir jag student jäjj=)

Jag tänker då börja träna och bli mänsklig igen. just nu känns det som att tiden bara går och man ruttnar.

Snart är det höst och jag blir 24 år. sitter och tänker på alla mysiga koftor jag vill ha och snygga skor:D halleluja

gammalt inlägg

Kategori: Mitt liv

Nu har jag scannat in min ansökan om tjänstledigt till min chef och antagningsbeskedet=)



Nu ska jag äta glass och se lite tv innan det blir sovdags=) skööönt.

jahapp detta oinlägg hittade jag i mitt utkast som jag trodde jag lagt upp

hipp hipp hurra va jag är braaa

Kategori: Mitt liv

i know det var typ hundra år sedan jag bloggade sist igen, har bara jobbat och sovit och ätit och kissat!

Idag var jag nervös och gick in på studera.nu och då stod det bars urval förbereds/körs.. jahapp tänkte jag. Jag hade sökt in till södertörns högskola och stockholmsuniversitet och hoppades på att komma in.. men var beredd på att inte göra det. Jag låg som 21:a reserv sist på södertörns och på stockholms universitet hade dom inte ens behandlat min ansökan då den var sen.

Men jag kom in!!! iiiiii äntligen, jag känner att nu kommer jag få ett liv, träffa nya vänner, börja träna, jobba som student och mysa med kramen och min blivande hund. Nu känner jag att jag kommer kunna slappna av faktiskt.

Sedan jag kom hem efter jobbet har jag skickat in till csn för studielån och även aktiverat mitt univesitetskonto. Nu är det snart dags att sova, börjar 11.30 imorgon.. måste börja promenera på mornarna men jag gillar att sova :P

Imorgon ska jag lämna in tjänstledighetsansökan till min chef, då jag ska börja studera. hm... önskar jag kunde fira med lite skumpa :D



På tal om ingenting så har min klänning kommit idag:D spännande jag ska öppna paketet snart =)



boom boom poooow!


mittwoch

Kategori: Mitt liv

Idag är det onsdag.. jag gillar onsdagar för då vet man att veckan börjar gå mot slutet och sedan är det helg. Nu kommer jag bara att vara ledig på lördag och sedan jobba igen för att bli rik=)!

Nu har min sambo köpt en ny bil.. på någonting som är som tradera:D Det blev en svart kombi:D perfekt för familj hehe.

kaffe, te,kaffe te

Kategori: Mitt liv

Drack precis kaffe och nu te... jag måste hålla mig pigg=) 3 timmar kvar på jobbet.. jag sitter bara och tänker på hunden jag vill ha. Sjukt söt, korthårig och vit och liten.. precis vad jag vill ha. Kul att jag tänker på hund och Niklas på bil:P Det blir nog ny bil innan månaden är slut då våran bara går sönder helatiden.

Idag har jag hunnit med att vakna, jobba, äta, prata med mamma och hjälpt min lillebror med omelett via telefonen=) Sen blir det nog laga mat och se på teve :D

vad är det på tv ikväll?
Det gamla vanliga, en duk och en lampa!



Augusti

Kategori: Tankar & åsikter

Då var det Augusti idag... och hur känns det. Idag har det varit varmt ute så det är ju som sommar... men augusti då börjar ju alltid dö elelr gå i idé. Träden förbereder sig för vinter snart ju. Nu är det en månad till September då alla löv blir gula. Nu vet jag inte hur det är i Stockholm utan bara i Luleå och där har träden börjar bli gula redan.. tråkigt.

Men folk tar ju sin semester nu i augusti.. ganska smart på ett sätt då blir det ju inte lika lång känsla tills jul, då man kanske har lov igen.. Men känns ju lite surt att jobba när man vet att andra har semester. Min sambo tex han har semester.. men jag ska inte ojja mig för jag har ju redan haft min.. Men någon mer än jag som känner att 4 veckor var alldeles för lite.. jag hann ju knappt med någonting.

Så är det sommar eller höst nu? Sensommar i know... men jag kallar augusti för höst inte sommar.. det har ju redan börjat gå mot mörkare tider. Och svalare vindar. skönt för då kan man andas och sova om nätterna om man har ett stort duntäcke hemma.. vilket vi då har:P Men jag gillar sommar, då slipper man frysa och ha tio kilo kläder och man får vara snygg. Det finns glada människor överallt, mycket mingel och uteserveringar jipiiiii.. Låt det inte ta slut.

min dag

Kategori: Mitt liv

Idag har jag vaknat gjort kaffe och ätit frukost, sedan druckit kaffet och fixat håret, klätt på mig, sminkat mig och åkt till jobbet... efter många samtal i 8 timmar är jag snart klar och kan gå hem för dagen och koppla av framför teven.
 men!! först blir det att tillaga fisksoppa :) nam nam, jag ska hälla i lite vitt vin och laktos matlgningsgrädde och purjolök och fiskfond, jag har börjat handla fond istället för buljongtärning för det smakar så mycket godare =)

Ikväll blir det att tvätta en till tvätt och hänga upp igen:P Och lata mig framför teven och äta en ny glasssort vi fick rabatt på, berte tror ja den hette. Jag tog med kladdkaka i. Niklas fick en ben&jerrys.. lyx! ville också men måste ju testa något nytt :D Eller hur?=)