solstikkan

en sprallig person med harmoni

Ikea

Kategori: Mitt liv

Idag har jag försökt att sova ut.. lite svårt men tror jag sovit någon timme iaf, jag, mamma och Ove har varit och handlat lite mat inför middagen och på menyn står norsk fiskgratäng. Sedan åker vi till Ikea för att inhandla spjälsäng och lite behövliga saker till bebis:D Idag är det tredje dagen jag har ont i bäckenet, idag är det dock värre det gör ont när jag går, står eller ska vända mig i sängen, jag hoppas verkligen att det går över  snart=)
 

v30+0

Kategori: Bilder på mig

Idag är det bara 10 veckor kvar till bebis :D längtar!!!
 
Nu är det dags att sova, imorgon väntar jobb...
 
 
 

ingenting

Kategori: Mitt liv

idag har jag inte gjort mer än bara sovit och vilat, men vad gör man när det är tråkig väder ute? städa säkert men det finns inte med på listen idag, vilket är så skönt=)
 
 
Igår var vi och grillade med Henke ochDenise och Emelie i en park, riktigt mysigt var det, vi spelade även kubb och precis när vi bara hade kungen kvar så vann dom...man ska aldrig ta ut segern i förskott. Jag har även bränt halva kroppen i solen. Nästa gång blir det solskyddsfaktor :P
 
 Efter grillning och spelandes med kubb gick vi till Henke och drack kaffe ochfikade lite innan vi åkte hemåt och köpte minimalt med godis och hyre en film. Efter 12-slaget somnade jag och är fortfarande trött :P, jag vaknar oftast kring klockan 05.00 för att kissa elelr att bebisen väcker mig i magen.

Äntligen

Kategori: Mitt liv

Idag har jag äntligen lämnat in blankett angående ansökan om föräldraledighet, jag var helt hundra på att chefen sa 1 månad i förväg, nu var det tydligen 2, men skrev det datumet jag tänkt så får dom lösa det annars blir jag nog sjukskriven dom sista dagarna. Jag tänkte vara ledig från den 15:e augusti. Jag fick även underskrift på mina blanketter idag :D vilket känns jätte bra, så imorgon ska jag posta blanketterna om mina inkomstuppgifter till försäkringskassan och sedan plannera föräldrapenningen om ca 1 månad :D Nästa vecka har vi plannerat att åka till Ikea då mamma och Ove är här och inhandla allt därifrån till bebisen, då Niklas vägrar att åka dit 2 ggr haha! Dom kommer att stanna från tisdag till Lördag :D

luunch

Kategori: Mitt liv

Då sitter man på jobbet och lunchen är snart slut, jag jobbade tydligen stägning idag vilket jag inte trodde jag kom hela 50 minuter för tidigt till jobbet idag. Man lär sig av sina misstag, om man nu inte älskar jobbet så försärligt mycket:P

ledig

Kategori: Mitt liv

Idag var jag ledig från jobbet, riktigt skönt då jag haft så ont i bäckenet, det blev mest vila idag samt fyllt i blanketterna som försäkringskassan ska ha om inkomst och anställning.
 
 
Till middag gjorde jag bakadpotatis med skagenröra och nu bakar jag pepparmints brownies till midsommar, men blir att smaka en idag=) I dagarna framöver blir det baka en tårta också till midsommar:D
 
 
 

v 29+0

Kategori: Mitt liv

Idag är det bara 11 veckor kvar tills bebisen förhoppningsvis kikar ut i världen=) Idag är det v 29+0.

Min nya vän

Kategori: Mitt liv

Jag har en ny vän som heter Novalucol.. jäjj=) Jag kan säga att jag har konstant halsbränna så jag vet inte vad jag ska ta mig till, men dessa hjälper för tillfället, man går och knaprar på dom morgon och kväll, dom smakar mint så det är inte så jätte dåligt :P

klippt av

Kategori: Mitt liv

Idag har jag friskanmält mig, så imorgon är det dags att jobba igen. Nu är det 14 dagar sedan jag var på jobbet då jag först hade semester och sedan varit sjuk sedan semestern började och fått ligga hemma med feber, förkylning och ögoninflammation. Idag har jag varit och handlat, jag är helt slut idag i koppen sedan jag var på promenad igår. Jag har klippt av mina naglar idag då 3 st har varit av en längre tid men jag vägrat klippa dom. Nu är det superkorta och jag känner mina fingrar, vilket känns skumt!

Nagellack

Kategori: Naglar

Idag har jag målat klart naglarna :) jag har nagellack för tillfället då jag väntar på leverans på sealergelén :) jag ska dekorera med bling senare. Nu ska jag steka blodpudding!

vilodag

Kategori: Mitt liv

Idag har jag bara tagit det lungt, imorse var jag och lämnade kissprov på mvc och sedan har jag kollat vad jag har för försäkringar, nu har jag olycksfallsförsäkring, sjukförsäkring och graviditetsförsäkring. Idag fick vi fixat vårat eluttag också så nu fungerar äntligen taklampan i vardagsrummet :D så himla skönt att kunna ha lyse på när det är kvällstid och lite mörkt ute.

Här är en bild på mig å syster



spelning

Kategori: Mitt liv


Här är min kusin Thor som spelar säckpipa för oss när vi var på besök, han är även med i gruppen OPA som var med och tävlade i melodifestivalen, grymt duktig:D

Bm idag. V 28+1

Kategori: Bilder på mig

Idag var jag hos bm och hjärtljuden var bra på bebisen men mitt blodsocker var högt så nästa gång får jag inte ha ätit frukost så får vi hålla tummarna att det inte är graviditetsdiabetes. Jag hade även bakterier nu i urinen så imorgon ska jag lämna prov som ska skickas på odling. Jag har nu totalt gått upp 8 kilo. Sedan var jag hos läkaren och fick salva med antibiotika till ögonen. Det är nu v 28+1 :)

Smått och gott

Kategori: Mitt liv

Fina fruktskålar jag fick av farmor :) barnvagnen fick vi som tidig förlossningspresent av pappa. Den passar jätte bra brevid ultraljudsbilderna :)

Pappa 50 år!:D

Kategori: Mitt liv

pjupps 50 års dag firades i Landskrona med Farmor och Farfar och Annakarins föräldrar. Det var jätte trevligt, vi åt lunch på danny´s och sedan gick vi upp till armor och farfar och fikade jätte god sockerkaka och kaffe :D där fick pappa öppna sina presenter =) av oss fick han en liten balja fylld med lite olika saker.

Här är Farmor och Farfar på Danny´s



Pappa och Niklas




Pappa i sin nya hatt :D




Pappa fick en flygande kossa, så nöjd han ser ut :D



Hemma hos Farmor och Farfar



Jag och pjuppsen

Enöga

Kategori: Bilder på mig

Idag ser jag ut som en golfboll vid ögat! man behöver bara måla så skulle det se ut som en blåtira.

sparkar i v. 28

Kategori: Mitt liv

Sparkar från igår, han var lite vild i magen=)


Inflammation

Kategori: Bilder på mig

Imorse när jag vaknade var jag helt illröd å båda ögonen och slemmig:/ nu har det vänstra blivit värre och bara varar och är uppsvällt. Jag bara skrattade åt allt för nu har jag varit sjuk sedan förra fredagen men det kommer något nytt helatiden.

släktmiddag

Kategori: Mitt liv

När vi var i Malmö passade vi på att träffa vår farbror och kusin som vi inte sett på ca 5 år, det var jätte kul och vår farbror hade en jätte trevlig kvinna och flyttat in i ett superfint hus. Där satt vi och glassade i solen och såklart åt glass men det blev inget dopp i poolen då jag var lite krasslig.



Min älskling:D





 Sedan blev vi bjudna på middag :D lax med färskpotatis och massa goda tillbehör.



bild på pappa och hans bror



Efter maten fick moa en skön huvudmassage av pappa =)

Tattoo

Kategori: Bilder på mig

Snart sovdags :) här är en bild på min coola tatuering, man blir lika glad varje gång man ser den. För den som inte ser så är den vid fotknölen.

Sjuuuk

Kategori: Bilder på mig

Idag är min förkylning ännu värre och hela skallen gör ont när jag snyter mig, jag ser eländig ut därför får ni en bild på någon som tycker synd om sig själv att titta på.

Malmö city

Kategori: Turisten

Dagen efter vi kommit fram till Höllviken åkte vi in till Malmö för att gå på stan det blev en tröja för mig och en till Niklas och ett nytt headset till min  mobil. Vi var inte på stan så jätte länge då det mesta var stängt en söndag vilket chockade mig, jag trodde alla storstäder hade öppet på söndagar också som Stockholm har.



Moa och pappa i bilen påväg in till stan





Jag, pappa Moa och hennes kompis från Helsingborg.







Vi åt även lunch på stan för mig blev det en sallad och för dom andra blev det thaimat

Godnattis

Kategori: Mitt liv

Då var det dags att krypa till sängs med min lilla röst och magen full av aftereight. Den fina skålen som egentligen är ett askfat fick vi av pappa när vi var på besök.

Varslad

Kategori: Mitt liv

Då fick vi besked idag om att vi alla är varslade och avslutar jobbet på Telia den 9:e september mer info får vi sen. Bra man är på att tajma för jag kommer gå på föräldraledighet innan dess.

vägning

Kategori: Bilder på mig

På måndag är det dags att besöka bm igen och vägas då jag går in i v 29, sen blir det besök varannan vecka istället för var fjärde :)

pappa på gitarren

Kategori: Mitt liv



Pappa lirar gitarr :D the rocker

Resan till Höllviken

Kategori: Mitt liv

Här sitter vi i bilen påväg ner mot Malmö, moa hittade en enorm jordgubbe att smaska på :P





Här är lite bilder från när vi var i Malmö på semester och hälsade på pappa i höllviken på kvällen då vi kom hade vi myskväll och åt lite gott och såg på teve.







Vinkat

Kategori: Bilder på mig

Då har vi varit och lämnat av min syster vid bussen mot Arlanda, då hon ska hem till Älvsbyn igen.

sparkar på magen i v.25

Kategori: Mitt liv



Här är en video på min mage i v.25 då det sparkar :D



Ingen röst

Kategori: Bilder på mig

Godmorgon nu är det dags för dusch och frukost innan stan en liten runda, idag är jag så hes att jag inte kan prata och mer förkyld än innan blä:/ hoppas det är över till imorgon.

Magen

Kategori: Bilder på mig

Då var vi hemma från Malmöresan känns tråkigt att vi bara kunde stanna så kort men man får ses oftare:) nu är det magbild v27+2 lite försenad men bättre än inget :p

4/6

Kategori: Mitt liv

Igår var vi i Landskrona hos farmor och farfar och firade pappas 50-årsdag :D det var jätte trevligt och vi gick ut allihopa och åt lunch på dannys sen fikade vi lite god sockerkaka och gick på stan. vi fick jätte fina presenter av farmor och farfar och fruktskålar till hemmet. På kvällen hick vi på bio och såg prometheus den var helt okej, tiden gick snabbare än vad man trodde och sen var filmen slut.

Malmö

Kategori: Mitt liv

Då var man i malmö sedan igår kväll, och träffa pappa som jag inte sett på ett år. Idag har vi varit på stan och vandrat lite och nu är vi hemma hos farbror och hans sambo och ska snart äta middag:) nom nom