solstikkan

en sprallig person med harmoni

9 dagar kvar

Kategori: Mitt liv

Då har jag äntligen ändrat mitt abonnemang, nu tog jag komplett så att jag får allt jag behöver i minmobil och har en fast kostnad så att inte priuset sticker iväg.

Idag är sista dagen på denna månad, så skönt. När denna da är slut ha rjag jobbat 206 timmar totalt! Bra jobbat hanna:D

Jag har inte gjort något specielt i veckan förrutom att jobab och sova, igår såg jag en halv film sedan blev det sovdags redan klockan 22.00, man börjar bli som ett bar/arbetsmyra, sova tidigt och jobba för att ha råd att äta, göra roliga saker och köpa fina kläder.

Nu är det bara 9 dagar kvar tills jag åker upp till Luleå och hälsar på, jag har inte varit där sedan i julas, det ska bli spännande om det kommit något nytt folk till staden eller om det är som förr, vilket det brukar vara och sedan lite nya studenter. Jag ska göra come back i stanish! och alla kommer undra var har hon varit? Det ni.. det får ni allt undra. :P

stickor

Kategori: Mitt liv

jahapp, igår var man hemma och fick betalt, då sjukt härligt! det behövdes verkligen efter allt slit. Det blev bara slappa och se på film:P

Nu har jag börjat med stickor för att se när jag har mest chans att bli gravid, lite jobbigt och hålla på med det för att se men men...jag brukar faktiskt känna av när jag har min ägglossning iallafall. Intressant och se om det händer något någongång. Vi plannerade att från och med första april skulle vi börja försöka. Vi får hoppas att det händer något inom ett år:D

Jag har en lapp hemma som jag brukar skriva upp namn på när jag kommer på något som jag villa att mitt barn ska heta haha, den har hängt på anslagstavlan sedan vi flyttade in i nya lägenheten.

14 timmar sömn

Kategori: Mitt liv

Idag har jag sovit som en stock, jag vaknade efter 14 timmars sömn, idag skule jag jobbat men dom reparerar toaletterna på jobbet så jag får vara hemma med betalt:D! så himla skönt. Jag säga att jag varit trött efter allt jobbade, på tal om det måste i jobba 4 timmar till övertid nästa vecka så då kommer det bli 206 timmar som jag jobbat under maj månad! helt sjukt. Hoppas verkligen på en fet lön. Nu är det bara 12 dagar kvar tills jag kommer upp till Luleå, det ska bli kul att träffa alla :D längtar.

Idag har vi slappat och städat lägenheten så det luktar mumma hemma, snart dags för att sätta kycklingen i ugnen. Det blir kycklingfilé med tapenade och sparris med tomater i ugnen :P det ska bli riktigt gott.



Goda naglar

Kategori: Naglar

Idag gjorde jag mina naglar och ja, dom ser goda ut jag blir sugen på något gott när jag ser dom, godis num num:P

Det blev transparenta naglar med tunt lager silverglitter och frukter:D jag tog apelsin, stjärnfrukt och jordgubbe:D


Löningsdagen

Kategori: Mitt liv


Igår var det löning och jag hade bestämt dejt med Jenny, efter många om och men drog jag på mig dessa kläder.




Igår blev det stan med Jenny och fika num num




Det blev nya skor åt Niklas och inne på butiken hade dom en enorm sko. Jennys sko är strl 35 och den andra storlek 50!



Sedan blev det middag





Efter middagen blev det 2 glas vin på snaps och seda gick vi vidare till grönajägaren för ett sista glas vin innan hemgången=) Det blev en riktigt lyckad kväll som dag:D Idag är jag dock ganska trött faktiskt:P

Luleååååh

Kategori: Mitt liv

hejsan hoppsan fadderadera! Imorgon är det onsdag och löning då ska jag träffa jenny opch sedan ska jag kanske till grönalund och åka karusell:D, fick precis den lönen jag hoppades på iaf att minst få för mitt slit:D vilket är bra så att jag kan göra alla planer jag har för Luleå, nu är räkbåten bokad laponia och färjan för studentmiddag med pelit (min lillebror)

Schemat för Luleå den 9:onde Juni



Landa med planet och bli upphämtad för av mormor och hennes sambo Birger.

Sedan ska jag träffa mamma en sväng och sedan umgås med själen.
På kvällen blir det räkbåten men mamma och förhoppningsvis mia:D och sedan lite drinkar och mingla med mia:D var vet vi inte ännu.

Fredag: Elias tar studenten och sedan blir det fika och middag på färjan kl 18.00 med mormor, mamma, lillebror, mammas sambo, birger och morfar. På kvällen blir det lite vin med Sofia.



Lördag: trött som en sill och upp och göra syskontatuering kl 12.00 med lillebror, sedan utgång med själen blir antagligen båten då det inte finns något annat haha!

Söndag: bakisfika med själen på rosse som gamlatider och 19.00 surströmming med Sofia:D nam nam hundra år sedan.

Måndag: klippa mig hos mia på dagen och sedan hade jag plannerat med jenny fast hon vet inte det ännu:P

Tisdag åka hem till kramen.

svart nakenhund?

Kategori: Mitt liv

Idag har jag sovit riktigt gott, jag drömde sjuk dröm som vanligt, jag bodde i ett vitt hus på ett fint kvarter nere vid havet. I huset brevid oss fanns en lokal i en källare där det var hundkurs, jag gick dit för att lära mig mer om hundar och fastnade för en svart nakenhund vilket inte finns! jag ville så ha den sjukt cool. Jag frågade mer om den men hon som ägde den tyckte att jag borde kommit veckan innan då kursen började för att visa mig intresserad, men jag visste inte det. Hennes hund skulle tydligen få valpar och jag ville så ha en!

Vem vet det kanske finns svarta nakenhunda? Det finns nakenmarsvin, fast dom är framodlade från ett laboratorium, men dom ser sjukt roliga ut.

what to do?

Kategori: Mitt liv

Snart är det studenten och min lillebror har blivit schtööör:P Tänk att det var 5 år sedan jag tog studenten, shit! Sedan dess har det hänt mycket, jag har hunnit byta lägenhet 5 ggr, bytt jobb och bytt stad, pluggat men jag vet fortfarande inte säkert vad jag vill bli, man tänker att det man pluggar till och sedan skaffar jobb som, det kommer man göra resten av livet, men man kommer säkert byta flera ggr iaf efter ett antal år. Det sägs att under sin livstid så byter man karriär 3 ggr.

Jag vill ha ett jobb som är roligt där jag känner att jag gör någon nytta och får ut något av det själv, normala arbetstider, bra kollegor och självklart en fet lön! så får vi inte glömma en bra chef:D

vad göra?

202 timmar denna månad

Kategori: Mitt liv

Jag förväntar mig en riktigt fet lön i slutet av juni då jag jobbat som en myra nu, totalt kommer jag att jobba 202 timmar och på övertiden får jag 165 kr i timmen men övertiden jag jobbat är 9 timmar totalt utöver vanlig arbetstid, rich bitch:D Nu är det bara 2 ½ vecka kvar tills jag kommer till Luleå. Det ska bli kul att träffa alla mina vänner och lite familj, min familj är ganska liten =)

Just nu kanske inte min blogg är den roligaste då jag bara jobbar och sover men men, då blir det mycket uppdateringar av skojj om en månad då det blir sightseeing med min sambo:D wiiiii!

200 timmar

Kategori: Mitt liv

Jag känner mig seriöst som en arbetsmyra. Jag har tagit ett extra pass varje vecka för att få en bra lön när jag har semester.

 Men då har jag fått övertid som jag tackat ja till en gång då jag var alldeles slut och en dag kunde jag evrkligen inte. Nu ska jag tydligen lägga in 5 timmar övertid spritt denna vecka och nästa och man får inte lägga in mellan 12-16.30 vilket betyder att jag bara kan imorgon en timme då jag slutar 21 och nästa fredag 4 timmar vilket betyder att ja då kommer jobba 12 timmar i rad en dag då jag jobbar sent alla andra dagar och är ledig 2 dagar, man får inte komma om jobba dom timamrna på sin lediga dag heller! och totalt kommer jag att ha jobbat prick 200 timmar denna månad. Nu är jag ganska trött och less, och vill gråta, jag lider faktiskt, jag har inget liv och jag träffar aldrig min kram.=/

Men.. förhoppningsvis får ja en super semester och får shoppa och åka karusell:D

regn regn

Kategori: Mitt liv

Det regnade till en början mysigt, sådär så man vill ligga i en husvagn på en camping och bara somna in till regnet mot husvagnstaket. Men sedan vaknade jag av spöregn mot rutan och tänkte, hoppas det slutar snart haha. Det äckkligaste här i söder är faktiskt mördarsniglarna som ligger och glänser som en hundbajs i skogen eller mosade sniglar med skal! Jag får panik jag får sicksacka mellan och det känns i magen när jag går förbi dom.

 Efter jobbet idag kom min sambo och hämtade mig och vi handlade lite och har grillat karre och jag syndade i lite godis igen! måste ge mig nu så man inte liknar en luftballong till sommaren.

Nu är det inte länge kvar tills det är dax för en visit i Luleå och tatuera mig med min bror, jag måste kolla hur stor text jag ska ha och skriva ut den innan vi ska tatuera oss:D min kommer vara lite mindre än hans eftersom att han ska ha på vaden. :D Det ska bli skojjsigt.

På fredag kommer jenny min barndomskompis så vi ska boka in en dejt någon dag mellan 20:e till 29onde maj=)

Nu har jag bokat en ny tid för naglar, det blir den 26:e kl 11.30=)


Igår var jag med Kossi i kistagallerian och i solna centrum där jag inhandlade lite underkläder och 2 st tublinnen:D jätte snygga och somriga!

frukttallrik

Kategori: Mitt liv



idag råkade jag vakna upp halv 1, vilket var väldigt skönt då jag är ledig:D Nu surplar jag kaffe och ser på oprah. Idag ska jag göra varm smörgås med frukttallrik, riktigt gott. Det är en rätt vi serverade på cafét jag jobbade på förrut i Luleå.

Man gör en varm macka med riktigt salt skinka, jag ska ta kassler och ost och sedan sätta i ugnen eller en smörgåsgrill. Till detta tar man en banan, en bit honungsmelon, ananas och clementiner. mums! Snart är det dags för en dusch och sedan ska jag gå och handla allt som behövs till maten innan jag drar mig mot stanish för att umgås med kossi, Hon ska klippa sig i Solna sedan ska vi åka in mot stan och ta en fika och prata i århundraden.

Glöm inte låsa dörren, då det finns rånare!

Laban

Kategori: Mitt liv

Idag vaknade jag upp utvilad, hur skönt som helst, vaknade flera ggr inatt av att kudden var blöt haha! Idag blir det jobb och sedan hemåt för att ta det lungt och äta ltie godis som vi handlade igår, men orkade inte äta så mycket då jag åt mig mätt på tacosen.

Snart dags att spara till en hund, jag såg en idag på blocket åå så söt! Jag vill ha en vit liten chihuahua med fjunit hår, och jag ska döpa den till Laban :D ååå.. förhoppningsvis kan vi köpa den i augusti eller september efter alla semesterdagar jäjj! Bestämt mig för en hane då det är mycket med en tik som ska löpa, dom blir ju helt galna och måste ha hundbinda.



bang bang

Kategori: Mitt liv

Då var det utgång igår, det var sjukt kul faktiskt och jag hade jätte trevligt. Vi började kvällen Hemma hos Niklas kompis och vi fick träffa hans tjej som var super trevlig och snäll. Vi drack lite vin och sedan blev kl kring 22! Dags att dra ut då? eh jooo.
Vi åkte till Gröna jägaren där det var billig dricka tydligen och karokebar. kul faktiskt, inget ställe jag hade gått till självmant. Väl inne så beställdes en bricka med 10 shots, det försvann fort, sedan kom en till bricka med 10 st shots! Åh nej tänkte jag samtidigt som jag tänkte jaaa haha! Sedan tog det inte länge inann hjärnan snurrade.



 Efter ca en timme på Gröna jägaren gick vi vidare till Göta källare, det var ganska dött där från början men sen blev det mer folk, bra musik och en strippstång hade dom som man kunde dansa vid. Det var en känsla mellan cleo och fiskekyrkan. Klockan gick fort och vi dansade gärnet, så himla kul.

Idag mår man mindre bra, huvudet dunkar som om man blivit nedslagen, men glad att jag inte blandade lika mycket som Niklas han mådde pyton och sprang på toaletten.. stackars!

party

Kategori: Mitt liv

Idag vaknade jag av alla pippifåglar och sedan var det dags att stiga upp, morgon rutinen är köket, koka kaffe, äta laktosfil dricka kaffet och sedan klä på sig och se lite tv sedan ruuuuusa till bussen:P

Ikväll ska jag och Niklas åka till Gullmarsplan och dricka lite vin med hans kompis och hans tjej sedan blir det utgång på Sugar bar, Det sak bli trevligt att få göra sig fin och få lite umgänge och känna dunket genom ådrorna i kroppen.

mascaran:D

Kategori: Hanna shoppar

Nu har jag inhandlat en mascara :D det blev helena rubinstein och en eyeliner till det med samma märke. Perfekt! då kan jag sminka mig lite imorgon då vi ska dricka lite vin och umgås med Niklas kompis och hans tjej.



Vi är tydligen bjuda till Sugar bar som vip gäster och ska få lite dricka:P nam nam.. tråkigt att jag ska jobba dagen efter då=/

Igår var det party på jobbet, petter och september och swing fly var och sjöng och man fick gratis dricka och mat!!! vem var den enda på hela stället som jobbade sent den dagen? jo JAG...alla gick förbi superglada och onyktra och tyckte synd om mig för att jag jobbade ensam. Men bäst är jag:D

Lid med mig:P







glasses

Kategori: Mitt liv

Idag är det inte regn, iaf inte ännu, men lite mulet, idag gick jag upp klockan 7 med min sambo och åt frukost och såg på jimsvärld och drack kaffe. Lika bra att gå upp i tid så jag ska upp ännu tidigare imorgon :P

Jag sitter och funderar helatiden på om jag ska ha klassiska solglasögon svarta normalstora? eller om jag ska ha oversize och vara cool? Det är så himla svårt, jag har hittat så många fina:D och om jag ska ha oversize, ska jag ha med någon färg eller svarta?

Tänkte beställa senare:D

 
Vad tycker ni?

minibrännan

Kategori: Mitt liv

Idag har jag gått en promenix så jag bättrar på den pyttiga brännan jag har, haha! enligt mig syns det iaf:D

Imorgon är jag ledig, och då hoppas jag på sol så jag får bli lite brun, dock har jag hört att det ska regna! INTE gilla. Nog för att det hade varit mysigt med en filmkväll eller vara hemma och baka något gott:P

Idag jobbar jag kväll igen för tredje dagen i rad, tråkigt då det är fest på jobbet med ett sjukt stort tält inne på området, med mingel och dunka dunka, Petter och September ska komma och sjunga. EYY YOOO mikrofon kååt!

GÖR OM BLOGGEN!

Kategori: Mitt liv

Tja, Moa här. Hannas syster som designar hennes blogg. Nu ser allt helt konstigt ut men det blir bättre, jag lovar! Hoppas ni kan stå ut med detta. Tack på förhand. :)

holiday

Kategori: Mitt liv

woho! äntligen fick jag mitt besked om min semester som jag ansökte om i efterhand. Jag hade bokat resan till Luleå men inte fått besked om jag fick semester då. Men det fick jag:D Sen ansökte jag även om 4 dagar vecka 28 så jag får lite tid för sambon då han har längre semester än mig, och jag fick det beviljat också :D åå det känns super bra med mycket semester efter ett helt års jobb! Hoppas det blir härliga soliga dagar så jag får bli bajsbrun och äta glass:D

Min totala semester blir 9onde till 14:e juni sedan v26, 27 och må-tors vecka 28! Glassigt:P


mycket

Kategori: Mitt liv

Idag har jag diskat och gjort köttfärslimpa med potatis:D efter det har jag storstädat hela toaletten så det är skinande rent, Nu doftar det fräscht och man har lust att gå på toa haha!







 Det sjukt varmt idag igen och man vill inte vara vitast på stranden och lysa som ett spöke, så jag tog en promenad idag igen i det fina vädret:D Man blir mycket gladare av att få komma ut i solen!



Nu ska jag äta lite lunch och duscha innan det är jobb igen:P

Klimp

Kategori: Recept

Idag har jag gjort köttsoppa med klimp, för er som älskar klimp eller inte vet vad klimp är kommer receptet här :D

Börja med att blanda 5 dl mjöl, 3 dl mjölk, 1 ägg och lite salt.




Sedan kokar du upp vatten med en hönsbuljongtärning



Efter detta ska du blöta skedarna så att inte smeten fastnar på dom, på den ena skeden tar du smet och med den andra formar du klimpen och drar av den från andra skeden så att den hamnar i vattnet. När klimpen flyter upp till ytan så är det klar!



När dom är klara sätter du ner alla i soppan.

Mardröm om jobb

Kategori: Mitt liv

Godmorgon, idag är det soligt och fint ute, hade varit härligt att vara hemma och ta det lungt. Nu är det jobb i 6 timmar sedan hem och storstäda och kanske putsa lite fönster om det fortfarande är ljust ute.

Inatt drömde jag om mitt jobb och mitt headset gick sönder, hemsk dröm jag fick prata direkt i en telefon. och jag träffa alla gamla arbetskompisar i en grotta med smala onda hundar som var röd ögda och ville äta mig. Vi var i något slump område fast inte i sverige. läskigt! Detta skedde fram till lunchen och jag ahde trknikstrul emd datorn och fortfarande inte logagt in mig och nu hade det gått efter lunchen sedan tappade jag bort min mobil och mitt i allt var jag i en klädbutik där min gamla klasskompis jobbade, sedan hittade jag min mobil i min väska och även Rebeccas mobil min kompis som flyttat från Luleå som jag inte sett på flera år. Helt sjukt. Fast hon hade en äldre modell av mobilen haha!

bokning

Kategori: Mitt liv

Nu är jag mätt som en gris, vi lagade kyckling fajita, shit vad mättande det var. Sedan såg vi på film, någon sjuk film som hette top secret med val kilmer. Det var min humor haha. Riktigt rolig var den. Nu är det dags att sova för imorgon är det jobb som väntar så jag tjänar lite stålar.

Nu har vi bokat flyg till Luleå då vi ska bila från Piteå och till Norge den 1:a Juli då vi ska på släktträff. Det ska bli riktigt skojj. Efter det ska vi ka hem till Stockholm och dagen efter bila ner till Malmö för att träffa Pappa och hans fru och farmor och farfar, det var 4 år sedan sist. Sedan blir det över till danmark och gå på tivoli där:D Längtar!

Nu är det godnatt! ZzZz

Gardin byte

Kategori: Pyssel

Idag skulle mamma kommit men då har hennes sambo åkt til sjukhuset ännu en gång, seriöst spärra in han där tills han är frisk. Evigt farande till sjukhuset. Förhoppningsvis kryar han till så att man får träffa människorna någon gång!

Nu har jag fållat och strykt gardiner och bytt från vinter till sommar så att man blir lite glad:D Det ska även bytas i köket snart, bara jag får hjälp av sambon med gardinstången.

Före




Efter





Nu är det dax att åka till gullmarsplan och promenera runt åstaviken :D  sedan kolla hur resultatet blev på mina favouritjeans som jag håller på att färga svarta, dom hade blivit lite ledsna i färgen.

besök?

Kategori: Mitt liv

Idag ska mamma och Ove komma, hoppas jag, tydligen har han åkt in på sjukan inatt igen för besvär med magen fast dom opererade han för 2 dagar sedan. Mamma ska ringa mig under dagen och säga hur det blir, annars kanske dom skjuter upp resan till imorgon.

Idag jobbar jag till 19.45 sedan är jag ledig i en dag:D då ska jag sova ut och gå en promenad runt årstaviken, härligt:D sen blir det nog städning också som är så kul.

Jag har hittat det perfekta jobbet som jag ska söka, som modeassistent!! det måste jag bara få! Imorgon ska jag göra mig snygg och göra en videopresentation. Önska mig lycka till!

Lunch i magen

Kategori: Mitt liv

Då var lunchen avklarad, rester från igår, majsschnitzel. det satt bra i magen tillsammans med lite salladsblad. Nu är det dags för nymalet kaffe. mums:P

Imorgon kommer mamma och hennes sambo, då ska vi hämta upp dom vid centralstationen:D förhoppningsvis kanske jag kan byta gardiner i helgen som jag fortfarande inte gjort ännu:P  Jag är ju ledig på lördag, det ska bli skönt då ska jag sova ut och på kvällen ska vi gå ut och äta gott kött på jensens jag LÄNGTAR!  

torsdag

Kategori: Mitt liv

Då har man sovit ut lite idag, jag ser yngre ut nu och inte som en blodhund runt ögonen:P Nu har jag duschat och känner mig fräsch:D.
Idag har jag hållt på att tvätta lite kläder och diska upp lite i köket. När man jobbar mycket hinner man knappt med hemmet. Sen slutar det alltid med stresstädning när det ser hemskt ut.

Nu ska jag dricka lite kaffe och diska en till maskin och äta lite mat.

Fas3

Kategori: Tankar & åsikter

Idag blev det att ta det lungt, bara myst framför teven och lagat majs schnitzel mums! Jag har kollat på fas3 på uppdraggranskning, tycker det är hemskt att man ska bli placerad i ett fack och att man inte ska få göra något abete utan bara en syssla och man får högst 10.000 sedan får dom 5000 kr för att man är på arbetsplatsen! tror att det är svår att ta sig ur fas3 och känna sig motiverad om man inte får utbilda sig eller vara någonstanns där det kan leda till jobb hur ska man då få jobb om man bara får referenser på platser man varit men inte gjort något arbete, detta kommer ju bara leda till att man blir utnyttjad på många arbetsplatser och får göra arbetssysslor men inte får någon lön för det.
 Och man måste ju göra detta för att få något aktiitetsstöd om man inte skriver ut sig och går till soc, men om man bor med någon får man ingenting och inte heller om man skriver ut sig.
 Man blir kontrollerad och låst och man kan inte åka iväg om dom ringer och vill att man ska komma på något möte på arbetsförmedlingen, man får inget liv.För er som inte vet så levde jag på soc i tre år men tog ett avbrott och pluggade, men det var tungt med en ekonomi på 7500kr i månaden.

 Känns bra att jag har ett jobb nu, innan var det tungt med ekonomin, nu är den lite bättre än förrut så att man kan unna sig något, men då får jag jobba gärnet eftersom att man inte har den bästa lönen när man jobbar åt ett bemanningsföretag, men höjde dock lönen så att jag fick ca 2000 kr mer i månaden, men fortfarande väldigt lågt och allting är mycket dyrare här i stockholm.


Snart är det dags att kika på bigbrother innan sovdags, riktigt trött börjar jag känna mig nu, Niklas har sovit sedan efter vi åt middagen, min trötter ;)

På fredag kommer mamma och hennes sambo på besök och stannar 5 dagar.

Idag hämtade jag ut min jacka, den kom riktigt snabbt:D den var i onesize och perfekt, den slutade precis vid höften, skulle säga att den är som en liten medium eller stor small. så någon fet tjocktröja får inte plats där under.
Men den var i mjukt tyg, tunn och lite glansig i tyget. Jätte snygg:D

Imorgon jobbar jag sent och bara sex timmar vilket betyder att jag kanske får sova ut lite och bli människa om jag inte vaknar tidigt så jag kan gå upp och kolla på cheaters :P


9 dagar

Kategori: Mitt liv

Godmorgon, idag var jag en blandning av både trött och pigg, men nu känner jag mig lite trött efter allt bussåkande till jobbet. Snart dags för en kopp kaffe innan jag fortsätter mitt hårda jobb:P Idag är nionde dagen i rad som jag jobbar, nu börjar det kännas. Jag längtar till min lediga dag på lördag:D då ska jag slappa och gå på godissvampen:D

Idag slutar jag kl 17:D då blir det att laga köttsoppa.. mums!



godnatt

Kategori: Mitt liv



Då var man hemma igen=) Till middag serverades fiskwok:D det var riktigt gott. Nu har jag samlat lite bilder så att jag snart ska få en header fixad av min syster.

Nu ska jag kika lite snabbt på bigbrother, om jag får tv:n av min kära sambo som är besatt av startrek!! sedan blir det godnatt folks:D




Imorgon blir det jobb och bli en rich bitch:D woho då slutar jag tidigt, bara 3 dagar kvar nu sedan är jag ledig en dag.
På fredag kommer förhoppningsvis min kära mor med sin sambo, men han har varit inne på operation, så man får hoppas han är återhämtad:D




bokning klar:D

Kategori: Mitt liv

Idag har jag teroriserat aeon från kl 11 till kl 15 och bara upptaget ton. Ska alla boka tid? eller ahde dom glömt telefonen på?.
 Nu har jag äntligen fått tag i dom och bokat tid:D Det blir den 11:e juni kl 12.00 då ska jag och min lillebror göra syskontatueringen med texten själar säger aldrig farväl. Jag ska även fylla i min fjäril som ja har på bröstet som blivit lite blek nu efter 6 långa år på kroppen:D!



tatueringstid

Kategori: Mitt liv

Idag har jag sovit ut efter en lååång vecka, men inte är den slut ännu, bara 5 dagar kvar i rad att jobba innan jag får min första lediga dag efter hela 11 arbetsdagar.

Idag ringde jag för att boka en tid för tatuering men dom hade ingen tid förrän den 15:e juni och då har jag redan åkt hem från luleå på semestern. Imorgon ska jag ringa den andra studion som är plan B. Dom borde ha tid för mig och min lillebror annars är det något fel:P Då vet jag inte avd jag gör, jag är bara hemma i 5 dagar och har möjlighet att tatuera mig 3 dagar men en av dom är studion stängd.

Wish me tillycke:D

Ikväll blir det att kika på bigbrother och äta en mumsig kycklingsallad från lillaitalien nam nam...



grill och vin

Kategori: Mitt liv

så skönt att vara hemma efter ännu en dag på jobbet, idag var det tydligen dubbelt betalt för att det är storhelg=) halleluja, det känns bra:D

Jag har bara tagit det lungt, vi har grillat fläskfile och karré och grönsaker, riktigt gott var det, sedan har jag pratat med skatteverket och det gick jätte smidigt och nu har jag äntligen deklarerat:D

Nu har jag druckit lite vin och kommer somna gott. Imorgon ska jag ringa och se om det finns tid för tatuering den 13:e juni då jag är i luleå och jag och min lillebror ska göra en syskontatuering.




Igår beställde jag en jacka jag velat ha som tog slut, jag blev lite ledsen i ögat sen kollade jag bara på hemsidan och dom hade fått in den igen, vilken tur, dessutom hade jag fått ett mejl där jag fick 10% på valfrivara innan den 7:e maj då kändes det givet att beställa den. Så snygg eller vad tycker ni?

Jag som bara älskar leopard:D jäjj

sunday morning

Kategori: Mitt liv

Igår var det varlborg, vi skulle först till Hammarbysjöstad men det blev inställt och sedan skulle vi till Gullmarsplan men jag var så sjukt trött så mina ögonlock ryckte och jag började gråta när jag kom hem för jag var så trött, så det blev tacos och hyra film. Vi såg pirahna. Pirayor som varit utdöda i 2 miljoner år hittas under en undervattenssjö och dom är galna och äter människor. Den var lite för mycket då allt kom på en gång. Men helt okej.

Idag ska jag jobba och dricka lite te:D och sedan hem och tvätta lite kläder och grilla god mat:D

 Någon som vet om det räknas som storhelg? idag eller om det bara är vanlig röd dag? Jag hoppas på storhelg så man får extra cash :
P