solstikkan

en sprallig person med harmoni

besökare

Kategori: Mitt liv

Förra måndagen kom Niklas mamma och vi vandrade runt på stan 3 dagar, genom gamlastan, slussen och drottninggatan, hon hittade massa fint =) Dom har ju vårrean nu!! jäjj. På torsdagen var jag och Nikals på bio och såg oblivion, jag tyckte den var jätte bra men lite sorglig i slutet. På fredagen kom Sophia och vi gick ut på hotell anglais och sedan på solidaritet, som tur var hann jag till frissan innan och klippte,slingade och stajlade håret.
 
 
trötta var vi men det var skojjigt, vi drack inte så jätte mycket faktiskt. Jag hade på mig en enkel svart klänning i satin från rodebjer och ett enormt bling halsband från tradera=) samt mina sjukt höga jeffrey campbell skor, ajaj,  dagen efter var vi ut igen, denna gången på ambassadeur. Jag hade på mig en röd klänning som är kortare fram och längre baktill från asos samt ankelboots från g-star och coola örhängen från h&m och ur&penn.
 
 
Det var ännu bättre, jag dog av musiken och bara skakade loss. Några tjejer började woooooo när jag dansade så då var jag ju tvungen att prestera bra och fortsätta tills benen bara skakade. Nu har jag träningsvärk samt en enorm blåsa under varje lilltå. Lucky me! Pga att drinkarna är så sjukt dyra hade vi fickpluntor med oss och köpte sprite, det funkade fint haha:P Det var en 20-årig kille som försökte smutta på våra drinkar, glöm det, vi blev såå glada att bli av med honom. I söndags åkte både Niklas mamma och Sophia hem. Nu är det lite tomt..
 
Igår morse såg ollis på teve och tugga i gymmet
 
.
 
Ollis har börjar sätta sig från alla fyra till rumpan samt ställa sig i sängen och bita i den haha.
 

Kommentarer

  • M O A säger:

    Ååååh gud va fin första bilden var! Nya profilbilden på facebook :D puss miss uuu

    2013-04-24 | 09:20:09
    Bloggadress: http://moaahgren.se

Kommentera inlägget här: