solstikkan

en sprallig person med harmoni

hemma=)

Kategori: Mitt liv

Precis hemkommen från bion (pirates of the caribbean 3, den var jätte bra, den var länge men inget som kändes direkt i baken:P



 innan bion var vi och åt på en irländsk restaurang, vi åt natchotallrik, det var bara massa olika såser ingen köttfärs, man fick världens minsta skål med chiliconcarne i. Sedan kom en tallrik med natchos och innan den andra kom dröjde det säkert 3 minuter.

När vi tog efterrätt hette den chocolate cake, med råröda björnbär och grädde. Jag tog utan grädde. och fick bara en enorm kladdkaksbit, färdig kladdkaka. och N fick en med vaniljsås och en klick sprutgrädde. Var var björnbären. Tänkte och funderade, efter 5 minuter kom en skål med 5 st försenade upptinade björnbär som var mosiga och mörk på en sida och ljus på den andra. Inget att hurra för, men nu vet vi det iaf.

Till bion hade vi köpte godis på coop som var sjukt konstigt byggd, man hittade ingenting och vi gick runt 3 ggr inann vi hittade till kassan, hehe. Popcorn och läsk köpte vi på bion. N säger att han känner sig som en ballong. Och min mage den vill sprängas haha vi ser ut som 2 gravida.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: